Zuhanyzó, fürdőkád, vagy mindkettő? 6 kérdés a vásárlás előtt
Kis fürdőszobák tervezésénél a döntés sokak számára nehéz. A véglegesítésnél viszont a legjobb, ha álmait követi, és engedi, hogy csapatunk segítségével a fürdőszobára szánt pár négyzetméterből is a legtöbbet hozzuk ki.
Segítünk meghozni a döntést! Gondolja át az alábbi 6 kérdést, hogy ne kelljen lemondania a tökéletes fürdőszobáról:

Mennyire fontos Önnek a zuhanyzás és fürdés?

Gondolja át tisztálkodási szokásait? A fürdés a napi rutinban csak egy „kell”, vagy egy olyan esemény, amikor végre kikapcsolhat? Nem kell drága fürdőkád annak a családnak, akik inkább szívesebben tusolnak a nap végén. Erre az esetre ideális megoldás egy előre megtervezett, az Ön igényeihez igazodó, nagystílű zuhanyzó, néhány szép és igen praktikus zuhanyfejjel.

Mennyi idősek a fürdőszoba használói?

„Minél fiatalabbak, annál célszerűbb a fürdőkád.” – Talán ezzel a mondattal lehetne leginkább összefoglalni ezt a kérdéskört. Sok szülő mondja, hogy a gyermeket a kádban a legegyszerűbb megfürdetni, sőt, akár még szórakozási lehetőség is csöppségeknek. Ha a hely megengedi, a fürdőkád a családbarát fürdőszoba nélkülözhetetlen eleme.
Ezzel szemben, ha idősebbek használják a fürdőszobát, célszerű inkább a tusolók választékaiban keresgélnünk. Az egyszerűsített formák, a könnyű be- és kiszállás megkönnyíthetik az idősebbek életét.

Mennyire fontos Önnek a hely?

A kisebb fürdőszobáknál különösen fontos kérdés ez. mennyi az a hely, amit erre szánunk? Mérlegelje, hogy mennyire fontosak Önnek a nagy terek! Megéri lemondania a nagyobb helyért a fürdőkádról?

Kombi-kádról hallott már?

A kombi kád tulajdonképp kettő az egyben. Kád és tusoló. Ennek előnye, hogy ugyan helyet spórol, de kompromisszummal jár, mivel a zuhanyzást kedvelőknek sok mindenről le kell mondaniuk. Kezdve a kényelmetlen be- és kiszállással, egészen addig, hogy a zuhanyzás élménye nem lesz olyan teljes, mint egy nagystílű zuhanykabinban.

Tervezi otthona eladását?

Egy fürdőkád minden esetben pozitívan hat a lakás vagy a ház eladásakor. Ha tervezi, hogy jelenlegi otthonán túladjon, fontolja meg a fürdőkád beépítését. Manapság ugyan a wellness-zuhanyzók kezdenek elterjedni, de még mindig sokan vannak, akik egy hirdetés meglátva örülnek a fürdőkádnak. Mindemellett azonban a felújítás során saját vágyait és elvárásait helyezze előtérbe, ne pedig a leendő vevőét.

Mennyi is az annyi?

Ebben a kérdésben nem tudunk általános érvényű tanácsot adni, hiszen mind a tusolók, mind pedig a fürdőkádak árai nagyon is eltérőek lehetnek. Mindemellett ne feledje, hogy pontos árat csak a szakember tud mondani, aki felmérte az Ön igényeit.
Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre! Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.