[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Képzeld el, hogy befejezed a fürdőszoba kitakarítását, és rendkívül büszke vagy a végeredményre, azonban az egész megjelenést tönkreteszi a piszkos vagy csíkos üvegajtó a zuhanyzón! Ahhoz, hogy a szoba valóban tiszta megjelenést kapjon, az üvegfelületeknek csillogniuk kell. A következőkben megmutatunk két olyan egyszerű terméket, amelyekkel könnyedén tisztán tudod tartani a zuhanyzód üvegajtaját.

1.Ecet

A házi készítésű tisztítószer megalkotásához egyenlő arányban keverj össze ecetet (először melegítsd fel) és mosogatószert. Öntsd az oldatot egy palackba, és permetezd az ajtók elülső és hátsó oldalaira. Hagyd a keveréket körülbelül 30 percig állni, vagy amíg át nem vágja a szennyeződést. Öblítsd le az oldatot friss vízzel, töröld át nedves szivaccsal, és szárítsd meg az üveget mikroszálas kendővel!
Ez az ecet és mosogatószeres megoldás a legtöbb zuhanyzóhoz használható, de légy óvatos, amikor ecettel tisztítod a zuhanykabint! Ha a zuhany kőből készült, az ecet károsíthatja. Ebben az esetben keverj össze folyékony szappant szódabikarbónával. Dörzsöld át ezzel a tisztítószerrel az üveget egy karcmentes szivacs segítségével, majd öblítsd le meleg vízzel!

2.Citrom

Mondj búcsút a bosszantó csíkoknak! Ezzel a trükkel gyönyörű zuhanyajtókat varázsolhatsz a fürdőszobádba. Vágj félbe egy citromot, és mártsd a vágott oldalát szódabikarbónába, majd dörzsöld át az üvegajtó mindkét oldalát! A citromban lévő sav reakcióba lép a szódabikarbónával, és habot képez. Miután megtisztítottad az üveget, ha gondolod, dörzsöld át egy kis citromolajjal is, hiszen a friss citrom illata sokkal kellemesebb, mint a fehérítőé.

Hogyan tartsd tisztán a réseket?

A zuhanyajtó élei is nagy figyelmet igényelnek. Ezek az apró rések a penész és szappanmaradványok elsődleges célpontjai. Egy fogkefével dörzsöld le a zuhanyajtó körüli fém keretet vagy egy festékkaparó segítségével távolítsd el a szennyeződéseket ott, ahol a fém találkozik a zuhanyzó ajtajával!

Hogyan készíts napi szinten használható tisztító sprayt?

Készítsd el saját tisztítószered olcsón! Keverj össze 1 csésze vizet, 1/2 csésze ecetet, egy kis mosogatószert és 10-20 cseppet a kedvenc illóolajodból. Töltsd a keveréket egy palackba. tartsd zuhanyzó közelében és fújd le minden zuhanyzás után az ajtókat vele! (Ismét hagyd ki az ecetet, ha kőlapos zuhanyzód van!)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]