[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”]

Használd ki a tetőtér építészeti adottságait, válassz zuhanyt és praktikus tárolási megoldásokat kisebb területekre. A jól elhelyezett tükrök például sokkal nagyobb fürdőszoba illúzióját keltik, könnyed és tágas érzetet kölcsönözve még a szűk tetőtéri helyiségeknek is. Adj extra funkciókat a nagyobb helyiségekhez, például egy szabadon álló kádat vagy egy fűtött törölközőtartót, hogy a fényűző hangulat garantált legyen az új fürdőszobában.

1.Hagyd, hogy a zuhany középpontba kerüljön

Egyszerű, de lenyűgöző, ahogyan a zuhanyzó a tetőtér egy teljes falát uralja. A csempézett fal nagyszerű módja a felületek azonos mértékű szigetelésének és állapotuk megőrzésének. Csempézett padlóval párosítva a fürdőszoba megfelelő környezetet teremt a kifröccsenő víz számára. Ugyan a tetőablak sok friss levegőt enged be, fontos, hogy a helyiség jól szellőzőn a nedvesség okozta károsodások elkerülése érdekében.

2. Adj hozzá élénk színeket

Válassz egy olyan színösszeállítást, amely az egész térben uralkodik, karakteres dekorációt létrehozva így a helyiségben. Például a sötétkék és arany kombinációjának használata egy tetőtéri fürdőszobában nagyon jó választás lehet, hiszen hívogató és luxus megjelenést kölcsönöz az egész szobának. Egy ilyen fürdőszobába mindig öröm elmenekülni egy hosszú pezsgőfürdőzéshez vagy csak egy kis kikapcsolódáshoz. Fokozhatod a nyugtató és luxus hangulatot néhány lámpással vagy gyertyával.

3. Áraszd el fénnyel

Hozd ki a legtöbbet a térből nagyobb ablakokkal. Az egyik legjobb dolog a tetőréi fürdőszobák átalakításában, hogy rengeteg fényt tudunk beengedni a térbe. A tetőn lévő ablakok akár háromszoros fénymennyiséget engednek be, mint egy szokásos függőleges ablak.

4. Helyezz el egy szabadon álló kádat

Egy szabadon álló kád beruházásával soha nem lőhetsz mellé. A zuhanytól eltérően a fürdő elhelyezéséhez nem lesz szükség nagy belmagasságra, ezért az alacsony mennyezetmagasság is ideális lehet egy fürdőkád beépítéséhez. Ráadásul azt jelenti, hogy helyezheted közvetlenül az ablakok alá is a kádat, hiszen ki ne akarná a csillagokat nézni, miközben kádban relaxál.

5. Hozd ki a legtöbbet a természetes fényből

A finom fehér színek segítenek lágyítani a szoba szögletes vonalait, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a tér nagyobbnak tűnjön. A tükrök szintén segíthetnek abban, hogy a szoba könnyű és szellős legyen, ezért jó trükk őket a dekorációban is megjelentetni. A tükrös burkolatok is jók lehetnek arra, hogy még fényesebb legyen a szoba.

6. Válassz mintás padlóburkolatot

A falak fehéren tartásával megengedheted magadnak, hogy merész mintázatú padlóburkolatot válassz. A feltűnő padló használata klasszikus tervezési trükk, hiszen ez eltereli a figyelmet a szoba más jellemzőiről, ebben az esetben a lejtős falakról. Ez a dekoratív mintázat nem csak a padlón, hanem más kiegészítőkön is megjelenhet.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]