[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

A nemzetközi lakberendezési kiállításokon továbbra is nagy sikert aratnak a természet ihlette fürdőszobák, a kő és homok hatású burkolatok kombinációja a kortárs modern fürdőszoba berendezésekkel.

A természet ihlette fürdőszoba designban, központi szerepet kap a Föld színeinek és anyagainak természetes palettája. Népszerű párosítás a rusztikus vagy fa hatású padlóburkolat, ami meleg hívogató megjelenést kölcsönöz a padlónak. A természetes vonásokat tovább erősítő kőhatású vagy kő fali csempe, egy kicsit a hegyi tájak sziklás tájképét idézi. Különösen, ha a föld és kő hatású rusztikus burkolat lágy, halvány szürkés és világos színekkel keveredik, megteremtve így a teljes összhangot.

Az utolsó simítást nagy tükrök felszerelésével adhatjuk meg a természet ihlette fürdőszobának, ami megnöveli a fény mennyiségét és tágas térérzetet kelt.

Természetes hatást fokozhatjuk a kiegészítőkkel is, olyan a természetből származó elemekkel, mint egy tengeri szivacs, növények, márvány vagy kő kiegészítők, amik teljes egészében képesek kibontakoztatni a témát. A fa szappantartó és a homokszínű kilépő tökéletesen illeszkedik a természetes hatású fürdőszobákba.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]