[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Érezted már valaha, hogy nincs elég tárhely a fürdőszobádban? Bosszantó lehet átkutatni minden fiókot egy fülpiszkáló vagy egy bizonyos rúzs miatt. Ne csüggedj! Nem számít, milyen nagy vagy kicsi a hely, megfelelő rendszerezéssel a legtöbbet hozhatod ki belőle.

Ennek nem is kell hatalmas befektetésnek lennie; rengeteg furfangos fürdőszobai tárolási ötletet lehet megvalósítani egy fillér nélkül. Valójában, a megfelelő csináld magad fürdőszobai tárolási megoldásokkal és okos fürdőszobai rendszerezési tippekkel egy működőképesebb és élvezetesebb hellyé alakíthatod át a fürdőszobád.

 

Inspirációként itt van már csináld magad ötlet. Ezek a tippek nem csak egyszerűen megvalósíthatóak, de még nagyszerűek is arra, hogy megmutathasd másoknak a stílusod és személyre szabd a fürdőszobád.

 

Nézd át, hogy mid van!

A rendszerezés első lépése, hogy tisztában legyél, mivel rendelkezel. Vegyél le mindent a polcokról és pakolj ki a szekrényekből, fiókokból és egyéb tárolókból.  Melyek a tieid, és mik tartozik másokhoz? Van olyan, amelyből több van és megosztva használtok?

Lomtalaníts!

Az előbbi listád alapján válaszd ki, hogy mit dobsz ki, adományozol el vagy teszel át más helyre. Például, tényleg szükséged van négy szappanra a szekrényben? Be tudnád pakolni az összes sminked egyetlen táskába? Minimalizáld azt, amit a fürdőszobában tartasz – szűkítsd le arra, amit a legtöbbet használsz!

Nézz utána új tárolási megoldásoknak!

Vess egy alapos pillantást a mostani fürdőszobádra! Logikus renszerben tárolsz most mindent vagy tehetnél egy polcot a wc fölé? Volna hely egy önálló kabinet számára? Ha további felületeket adhatnál hozzá, könnyebb lenne helyet találni mindennek.

Csoportosíts hasonló elemeket!

Amint leszűkítettél mindent a szükségletekre és felmérted, hogy hol van még tárolási lehetőség, a következő lépés a rendszerezés. Hasonló dolgokat tegyél egymás mellé! Például, ahelyett, hogy néhány törülközőt a mosdókagyló alatt, a többit meg egy másik szekrényben tartanál, válassz egy helyet – mondjuk egy akasztót vagy fali polcot – mindnek. Ezután bármikor, amikor szükséged van egyre, pontosan tudod, hol vannak!

Tedd ki a legjobb kiegészítőidet!

Végül, de nem utolsó sorban, érezd jól magad, miközben újrarendezed a fürdőszobád! Tedd egyedivé különleges üvegekkel és divatos fürdőszobai kosarakkal! Bármely jól látható területen – nyitott polcokon, tágas munkalapokon – csak azok a dolgok legyenek, melyeket mindennap látni szeretnél.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]