[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.14.5″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

A szappanok és a tusfürdők egyaránt nélkülözhetetlenek a tisztaság megőrzéséhez, és kellemesebbé tehetik a napi tisztálkodási rutint, de vajon melyik a megfelelő számodra? A hagyományos szappan jobb, mint a tusfürdő, vagy a folyékony tisztálkodószer a legjobb választás az egész család számára?

Mi a különbség?

A szappan és a tusfürdő egyaránt használható a bőr hatékony tisztítására, de több szempontból is különböznek egymástól. A szappan rúd alakú, általában állati vagy növényi zsírokból készül, és gyakran illóolajokkal vagy hidratálószerekkel, például glicerinnel illatosítják. A tusfürdők ezzel szemben folyékony formában érkeznek, és műanyag vagy üvegedényekbe vannak csomagolva. Különböző textúrákban is kaphatók – a krémes lemosóktól a habzó gélekig -, és olyan speciális összetevőkkel rendelkeznek, amelyek a bőr olyan problémáira irányulnak, mint a szárazság vagy az érzékenység.

Mikor használj szappant?

Az olívaolaj-kivonatot tartalmazó szilárd szappanrudak használhatók a kéz, az arc és a test tisztítására a zuhany alatt. Az ilyen testszappanok nagyon jól hidratálnak, és hidratáltan, puhán és tisztán tartják a bőrt. Egyszerűen nedvesítsd meg a szilárd szappant meleg víz alatt, hogy felpuhuljon a textúrája, és habot képezzen, mielőtt a bőrre kennéd és leöblítenéd.

Mikor használj tusfürdőt?

A tusfürdők számos illatban és textúrában kaphatók – a kókuszos, a revitalizáló tengeri sós és a nyugtató aloe verás -, és igazán kényeztető tisztálkodási élményt nyújthatnak. Általában a testre, némelyik azonban a hajra és az arcra is használható. Mielőtt azonban tusfürdőt használnál az arcodon, mindenképpen nézz utána, mivel irritációt okozhat, ha a formula nem megfelelő!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.13.0″ global_colors_info=”{}”]Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.
[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″ global_colors_info=”{}”][caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]