+36 (1) 443 3580 info@ujfurdo.hu

Az Újfürdő Magyarország Kft. családi vállalkozásként indult 1992-ben, ekkor még egyéni vállalkozásként, kisebb felújítási munkálatokat végeztünk. A folyamatos vásárlói visszajelzések alapján egy olyan, egyedi szolgáltatáson alapuló rendszert dolgoztunk ki Ügyfeleink elvárásait figyelembe véve, amelynek előnyeit ma már mindenki élvezheti az Újfürdő fürdőszobaszalonjaiban.

Cégünk filozófiája:

A minőségi kiszolgálás mindenkinek jár. Akár egy darab terméket vásárol, akár egy komplett fürdőszobát. Ügyfeleinket családtagként kezeljük, és hiszünk abban, hogy értéket teremtünk egyedi szolgáltatásunkkal. Mindenkit szakértelemmel várunk szalonunkban egy csésze finom olasz kávára. Biztosak vagyunk abban, hogy megtaláljuk a közös nevezőt: Ön egy gyönyörű fürdőszobát akar, mi pedig elégedett Ügyfelet.

Küldetésünk, hogy egy olyan szolgáltatást adjuk Ügyfeleinknek, ami során egy helyen, stressz és idegeskedés nélkül mindent megtaláljon, ami a felújításhoz, és annak elvégzéséhez szükséges. Minőségi termék kínálatunk, tapasztalt szakembereink, és folyamatosan szakmailag fejlődő Designer Kollégáink adnak biztosítékot erre.

5% burkolat kedvezmény
Legközelebb!
WC papír tartó
5%-os bútor kedvezmény
design zuhanyfej
Legközelebb!
5% burkolat kedvezmény
speciális üvegtisztító folyadék
Legközelebb!
5%-os bútor kedvezmény
5% kivitelezés kedvezmény
Legközelebb!
Pörgessen Pénteken!
Pörgesse meg az Újfürdő szerencsekerekét és nyerjen pénteken!
A pörgetéshez emailcímet kérünk, hogy ezen keresztül tudjuk a kapcsolatot tartani. Az emailcímeket az adatvédelmi szabályok szerint kezeljük. A játékban részvétellel ezeket a szbaályokat elfogadja.