[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″]

1, Fémek

Ahhoz, hogy a fürdőszobád valóban különleges legyen, meg kell fontolnod néhány szokatlan és drága kiegészítőt. A bronz vagy arany csapok jelenleg nagyon népszerűek, és hihetetlenül néznek ki! Ezekkel nagyon egyszerűen fel tudod dobni a fürdőszobádat.

2,Tárolás

Akár nagy a fürdőszoba, akár kicsi, elegendő tárhelyre van szükséged ahhoz, hogy minden
kiegészítődnek helyet találj, de ne gondolj rögtön az unalmas polcokra! Szerezz be szokatlan tárolási eszközöket, például faládákat, vagy kocsikat és asztalokat, amelyek igazán stílusosan mutatnak a szobában!

3,Duplázz

Úgy tűnik, hogy a modern fürdőszobák egyszerre több ember igényeit elégítik ki. A kettős mosdó és a tükrök nemcsak nagyszerűen néznek ki, hanem sokkal könnyebb felhasználást is biztosítanak több ember számára.

4,Ragyogó világítás

Nem titok, hogy a megfelelő megvilágítás nagyon fontos, főleg ha fürdőszobáról van szó. Mit szólnál fali lámpákhoz a mosdó mellé, vagy egy csillárhoz a fürdő fölött? Az egyetlen korlát csak a fantáziád!

5,Praktikus kiegészítők

Nem minden a luxus fürdőszobában, hanem a praktikumnak is szerepet kell játszania! A fűtött
törülközőtartók nagyszerűek, mivel kicserélik a terjedelmes, csúnya radiátorokat, puha és használatra készen tartják a törölközőket, kis helyet foglalnak és még stílusosak is.

6,Utolsó simítások

Mindannyiunknak szüksége van WC papírra a fürdőszobában, de úgy tűnik, hogy sokan elrejtik, ezért nincs kéznél, amikor szükség lenne egy újabb tekercsre. A tároló kosarak használatával minden szükséges karnyújtásnyira van, és még jól is néznek ki.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]