Referenciák

 • B. Márton – Panel fürdőszoba felújítás
  Kedves Megrendelőnk egy társasházi fürdőszobát és WC-t újíttatott velünk. A cél a modernizálás volt, amit könnyen el tudtunk végezni Ügyfelünk konkrét elképzelése és jó ízlése segítségével.
 • T. Tímea – Panel fürdőszoba felújítás
  Panel lakásban a fürdőszoba modernizálására, vezetékek, csövek korszerűsítésére kért meg bennünket Ügyfelünk. A kádat zuhanyfülkére cseréltük, ezzel is növelve a teret és a fürdőzés élményét.
 • Csók Anikó – Társasházi fürdőszoba felújítás
  Társasházi kádas fürdőszobát alakítottunk át besétálós walk-in zuhanyzós fürdőszobának. Kedves Ügyfelünk jó ízlését követve alakítottuk ki a plusz tároló felületeket, a wellness élményt nyújtó zuhanyzó teret.
 • T. Júlia – Panel fürdőszoba felújítás
  Szuper csapat, maximális szervezettséggel dolgoztak, hogy megvalósítsák, amit szerettem volna. Jó érzés az új fürdőszobában kezdeni és befejezni a napot.
 • Nyögéri Mária – Panel fürdőszoba felújítás
  A szomszédunkban zajló felújítás minősége győzött meg arról, hogy a panellakásunkban lévő fürdőszoba és WC felújítási munkálatait az Újfürdő-re bízom.
 • E. Tamás – Panel fürdőszoba felújítás
  Teljesen tökéletes munkát végeztek, meg vagyok elégedve! Gyönyörű lett, ajánlani tudom.
 • Oláh Ildikó – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Társasházi kádas fürdőszobát alakítottunk át zuhanyzós fürdőszobává. Épített zuhanyzó kényelmes, tágas teret ad a fürdőzésre. Ennek megfelelően terveztük át és újítottuk fel a csövezést is. A régi színeket Ügyfelünk kérésének megfelelően modernebb, frissebb hatásra cseréltük.
 • Kovács Marianna – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Minden rendben volt a szakemberek profik voltak, András előtt le a kalappal, a festő munkáján kellett kicsit korrigálni. A szervezés is profi volt egy óra nem volt, ami kárba veszett volna és gyorsak is voltak.
 • G. János – Társas ház fürdőszoba felújítás
  Nagyon gyorsan, nagyon profi módon megcsinálták és szép lett nagyon elégedett vagyok!
 • S. Barnabásné – Panel fürdőszoba felújítás
  Csak „legek”-ben tudok beszélni, teljesen elégedett vagyok, kiváló munkát végeztek válogatott rendes szakemberek. Nagyon szép a fürdőszoba és a w.c. is, minden nagyon szép mindennel meg vagyok elégedve.
 • É. Csaba – Panel fürdőszoba felújítás
  A munkával teljesen elégedett vagyok, szép lett a fürdőszoba és tökéletesen funkciónál. Gyors és szép munka lett a végeredmény a határidők be lettek tartva. Voltak kisebb problémák, de mindenki nyitott volt és azokat is megoldották, ezért nem tudok csillagos 5-t adni. 2 hét alatt kész lett a fürdőszoba, amire nem is gondoltam volna.
 • Szabó-Biczók Tamásné – Panel fürdőszoba felújítás
  Nagyon felkészült csapat, egymásnak adták a kilincset, nekem nem kellett belefolynom a munkálatokba. A tervezettnél előbb készen lettek. Abszolút elégedett vagyok minőségi, nagyon szép munkát végezték. Már több mindenkinek ajánlottam is a csapatot.
 • S. Zsolt – Panel fürdőszoba felújítás
  A szervezés tökéletes, a fürdőszoba gyönyörű! Viszont a munkások nettó ideje, amit a lakásban eltöltenek szerintem lehetne egy kicsit több. Így az értékelésem nem lett 100% os csak 90%.
 • H. István – Panel fürdőszoba felújítás
  Elégedett vagyok a munkával, a szervezettséggel és a gyors munkavégzéssel. Megbeszélt időpontra jött minden: az anyag, és a szakemberek is. Bármi probléma volt készségesen segítettek megoldást találni. Voltak egyedi igények azt is sikerült megbeszélni a szakikkal és végül úgy sikerült, hogy jó legyen.
 • H. Tibor – Társas ház fürdőszoba felújítás
  Maximálisan meg vagyok elégedve a munkával. Határidőre készült el és szépen is dolgoztak.
 • Zs. Annamária – Társas ház fürdőszoba felújítás
  Az álomfürdőszoba, toalett elkészítése a tervezőasztalnál rettenetesen egyszerűnek tűnt. Minőségi anyagokból választhattam, az elképzeléseim a szalonban kicsit átalakultak, mivel segítettek abban is, hogy még szebb, még jobb legyen a kontraszt. A felmérés során minden részletkérdést pontosan tisztázni lehetett. A kivitelezés lendületesen zajlott. A szállítás, sitt szállítás az előre megbeszélt időben történtek. A burkolást, szerelvényezést tekintve a pontos, szép munka jellemzte a kivitelezést. Az első ígérethez képest kis csúszással került végső átadásra a felújítás. De a végeredmény magáért beszél.
 • M. Dalma – Panel fürdőszoba felújítás
  Maximálisan elégedettek vagyunk, mind az alapanyagokkal mind a munkával. Örülünk az új fürdőszobánknak.
 • Kiropulosz Mária – Panel fürdőszoba felújítás
  Abszolút a megbeszélések szerint zajlott az ütemterv, mindig mindenről tájékoztattak. Nagyon segítőkészek és nagyon profin zajlott az egész szervezés. A munkások teljesen profik és segítőkészek voltak, csak pozitívan tudok beszélni az egész cégről. Rugalmasak voltak, minden problémámat meg tudták oldani.
 • K. Péter – Panel fürdőszoba felújítás
  Alapvetően nagyon meg voltam elégedve a szervezéssel a kezdetektől fogva nagyon segítőkész volt az egész csapat, a munka is a megbeszélt ütemben haladt. A kivitelezők barátságosak voltak, szakmailag és emberileg is meg voltam elégedve mindenkivel a sitt elhordóktól kezdve a szalonban lévőkön át a kivitelezőkig mindenkivel.
 • G. Ilona – Panel fürdőszoba felújítás
  Abszolút határidőn belül, nagyon szép igényes munkát végeztek! Köszönöm a munkájukat, nagyon szép lett a végeredmény!
 • N.S. Lívia – Társas ház fürdőszoba felújítás
  Az Újfürdő fürdőszobaszalon munkatársainak munkájával maximálisan meg voltam elégedve, szép fürdőszobát készítettek nekünk. A burkoló kolléga mindig pontosan érkezett, precíz munkát végzett. A festő kollégáról is ugyanez elmondható. A szalonban dolgozó kollégák nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Igaz, hogy picit sokáig tartott, de a jó munkához idő kell. 🙂
 • M. Barbara – Társas ház fürdőszoba felújítás
  Mindennel meg voltam elégedve, nagyon kedves volt mindenki, gyorsak voltak, minden a megbeszéltek szerint történt. Elégedett vagyok az eredménnyel.
 • Sz. Sándor – Társas ház fürdőszoba felújítás
  Korrekt volt a tervezéstől a kivitelezésig nagyon szép lett! Megelégedéssel nézek a fürdőszobára. Az üveg később érkezett, de ez is korrektül lett lekorrigálva nem lehet rá panasz Az anyagok szépek, mindenki aki mesterként eljött, nagyon normális emberi hozzáállással végezte a munkáját. Meg vagyok elégedve a végeredménnyel!
 • dr. Bencze János – Társas ház fürdőszoba felújítás
  Szuperlatívuszokban tudunk nyilatkozni a munkájukról, gyönyörű szép lett, és határidő idő elött elkészült minden. Elégedett vagyok.
 • V. Katalin – Panel fürdőszoba felújítás
  Nagyon szimpatikus volt, hogy minden a tervek szerint működött, minden a megbeszélt időpontban érkezett, mint a termékek, mint a dolgozók! Nagyon precíz volt mindenkinek a munkája, aki a felújításban részt vett, a fürdőszoba szalon személyzetére és a helyszínen dolgozókra is gondolok. Nagyon szép lett az elkészült munka nagyon jól sikerült minden.
 • Szuszékos Ildikó – Panel fürdőszoba felújítás
  Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával. Minden nap időben érkeztek, és a megbeszélt határidőn belül is végeztek. A termékek tökéletesek. A tervező pedig nagyszerű munkát végzett, segítőkész volt és jó tanácsokat adott, nem beszélte rá az embert olyanra amire nem volt szüksége, csak hogy minél drágább legyen a felújítás és ez egy nagyon jó tulajdonság. A felújítás alatt felmerült kérdésekre is türelmesen válaszolt a burkoló, vízvezeték szerelő. Az új bútorok és a zuhanytartó felfúrása következtében a fal túloldalán lévő hibát ki is javították, leglettelték és le is festették a hálószoba falát. Csak ajánlani tudom a céget!
 • S. Barnabásné – Panel fürdőszoba felújítás
  Nagyon elégedett vagyok, kiváló munkát végeztek. Szervezetten jól kivetelezve, nekem nagyon tetszik azóta is.
 • D.A. – Panel fürdőszoba felújítás
  Nagyon elégedett vagyok, tetszik a fürdőszoba. A kivitelezés az elképzeléseim szerint alakult.
 • Sz. Szabina – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Teljesen elégedett vagyok, még szebb is lett, mint ahogy terveztük, minden gyorsan és flottul ment.
 • Máté Katalin – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Lelkiismeretes és minőségi munkát végeztek. Pontosan időben érkeztek, mindent egyeztettek előtte, jó szakember gárda összehangolt munka.
 • K. Barbara – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Mindenkivel maximálisan elégedett vagok. Attilával, a burkolóval, a műszaki vezetővel is. Gyönyörű lett a fürdőszoba, élőben még szebb, mint a látványterven. Csak dicsérni tudok mindenkit. Sok mindent újítottam már fel a házon, de még ilyen nem volt, hogy ennyire zökkenő mentesen menjen valami, mint ahogy most, megérte hogy vártam az Újfürdőre.
 • O. Judit – Panel fürdőszoba felújítás
  Nagyon elégedett vagyok, nagyon szép lett, tartották a határidőket sőt, még előbb is befejezték. Csak dicsérni tudom az Újfürdőt.
 • L. Ferenc – Panel fürdőszoba felújítás
  Nagyon elégedettek vagyunk, minden ígéretet beváltottak, amiről szó volt. Szép lett a fürdőszoba. Nagyon jól érezzük magunkat benne. Minden határidőre elkészült.
 • F. Tamás – Panel fürdőszoba felújítás
  Abszolút elégedett vagyok. Profi módon sikerült a kivitelezés.
 • Fehér Tímea – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Nagyon tetszik, nagyon szeretem! Nagyon ügyesek voltak a fiúk, a felmerülő problémákat is a legjobb tudásuk szerint oldották meg. Már többeknek ajánlottam, hogy hol is kell ezt csináltatni, ha az ember normális igényes munkát akar végeztetni. Igyekeztek rendet hagyni maguk után, az utolsó sittes zsákot is sikerült elvinni.
 • Sz. Lilla – Panel fürdőszoba felújítás
  Teljes mértékben elégedett vagyok mind a szervezéssel, mind a munkálatokkal. A burkolóval is nagyon sokat egyeztettem telefonon, és nagyon hálásak vagyunk az alaposságáért. Összeségében nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy az Újfürdőt választottuk és azóta is elégedetten használjuk a fürdőszobát öröm belépni, szép lett!
 • T.P. Ildikó – Panel fürdőszoba felújítás
  Minden megfelelő, nagyon szépen dolgoznak! Elégedettek vagyunk!
 • Simon Beáta – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Nagyon szép és nagyon jó lett! Gördülékenyen ment az egész munka, nagyon jó volt a csapat, aki nálam dolgozott.
 • Farkasné Tóth Tímea – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Abszolút elégedettek vagyunk, sőt még azt is mondhatnánk még túl is teljesítették a dolgot. Nagyon szép lett!
 • Sz. Tímea – Panel fürdőszoba felújítás
  Összeségében elégedett vagyok, szeretem és rendben van a fürdőszoba.
 • Sz. Zsuzsa – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Teljesen elégedett vagyok. Kiváló, maximálisan! Ezt vártam és ezt is kaptam. Féltem először, mert általában rossz dolgokat hall az ember a szakemberekről manapság. De ezt az Újfürdőnél nem tapasztaltam. 9 nap alatt elkészült a fürdőszoba, az ismerősénél még mindig tart a felújítás, egy másik cég már 5. hete bíbelődik vele.
 • H. Kriszti – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Elégedett vagyok a munkával, ami még nagyon tetszett a kommunikáció. Mindent megbeszéltek, tájékoztattak. A sitt elszállítástól a termékek megérkezéséig minden rendben volt.
 • L.G. – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Elégedett vagyok, tökéletes munkát végeztek.
 • A. Judit – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Nagyon elégedettek vagyunk, nem gondoltuk volna, hogy 9 munkanap alatt elkészül. Profi szervezés volt, nekünk nem okozott fejfájást az egész lebonyolítása, minden zökkenőmentes volt. A felmerülő dolgokat, amik a bontás során felmerültek, azokat rugalmasan kezelték és megoldották.
 • L. Ildikó – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Precíz felmérés, igényes, gyors munka. Örülök, hogy Önöket választottam.
 • Erdősi Krisztina – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Teljesen elégedett vagyok a munkával!
 • K.M. – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Nagyon elégedett vagyok. Minden úgy ment ahogy megbeszéltük, segítőkész csapat!
 • T. Péter – Családi ház fürdőszoba felújítás
  Összeségében elégedett vagyok. Jól szervezett munkavégzés volt, tudni lehetett, hogy melyik nap ki fog dolgozni. Szeretném mkiemelni a festő és villanyszerelő munkáját. A villanyszerelő udvariassága csillagos ötös, előzékeny és rendkívül pozitív személyiség. A burkoló amilyen keveset beszélt, de viszont tökéletes munkát végzett.
 • S. Gábor – Panel fürdőszoba felújítás
  Nagyon elégedett vagyok a munkával nagyon szép lett a fürdőszoba. A határidőket rendben betartották, sőt még hamarabb is végeztek, ahogy ígérték. Ha újra felújítunk akkor is az Újfürdőt választjuk.
 • Nagy Erika – Panel fürdőszoba felújítás
  Azt kaptuk amit vártunk, sokkal kényelmesebb lett a fürdőszobánk. A megígért határidőket tartották, A-Z-ig mindent megcsináltak, nagyon szépen, pontosan, precízen dolgoztak a fiúk. Nagyon-nagyon elégedett vagyok.
 • J. Péter – Panel fürdőszoba felújítás
  Teljesen elégedett vagyok. Rugalmasak voltak amit megbeszéltek, az pontosan teljesítve lett!
 • B.N. – Társasházi fürdőszoba felújítás
  Csodálatos volt, hogy mindenki időre jött, és mindenki azt csinálta, ami a dolga volt. Minden merőleges és párhuzamos, derékszögű lett. Nagyon segítőkész volt mindenki. Szép lett nagyon szeretjük! Profi. Bementem elmondtam és utána csak az ajtót kell nyitogatni, ez így remek. Van még fürdőszobánk, majd még visszatérünk.
 • Sz. Erika – Társasházi fürdőszoba felújítás
  Csak pozitívumokat tudok mondani, mindennel elégedett vagyok a tervezéstől a kiszállításig. Burkoló munkájával, aki a kivitelezést csinálta, vele is 100%-ban elégedett vagyok. Nagyon jól szervezett volt minden.
 • D.K.C. – Társasházi fürdőszoba felújítás
  Először is gyönyörű lett a fürdőszoba, amit nagyon szépen köszönök. Az egész csapattal nagyon elégedettek vagyunk. Bármilyen elrugaszkodott kérésünk, kérdésünk volt, profin, türelmesen és kedvesen válaszoltak. Amit ígértek, ahhoz pontosan tartották magukat. Összmunka nagyon szimpatikus volt. Nagyon profi munka volt!
 • Nagy Rezsőné – Panel fürdőszoba felújítás
  Nagyon elégedett vagyok mind a munka minőségével, és a vállalt időpont betartásával és gyorsaságával is. Ezért is választottuk az Újfürdőt. A munkások szépen dolgoztak.
 • M. Jutka – Panel fürdőszoba felújítás
  Tetszett nekem, hogy flottul ment a tervezés a szalonban, majd a kivitelezés is. Mi megpróbáltuk a régi bútorokat visszarakni, de nem sikerült. Ami tetszett, hogy gyorsan tudtunk intézkedni az Újfürdőnél új bútor ügyében és be is szerelték, ez nagyon pozitív volt nekem. Amint akadt egy kis probléma gördülékenyen kijavították, úgyhogy nem volt semmi gond.
 • Szalay Györgyné – Panel fürdőszoba felújítás
  Mindenki nagyon elégedett a Nagyi is,( mivel az ő fürdőszobájáról van szó) és az egész család. Olyan lett a munka, amilyen a látványterveken. Amennyire féltünk és izgultunk a felújítástól, annyira pozitívan éltük meg a felújítást az Újfürdővel. Nagyi még” kávé társat” is talált a reggeli kávézáshoz. Annyira jól sikerült minden, hogy továbbra is az Újfürdőt fogjuk választani!
 • Sz. N. Szilvia – Panel fürdőszoba felújítás
  Összességében nagyon szép lett, szeretjük használni a fürdőszobát! A kezdeti félelem után rácáfoltak, és szép lett a végeredmény.
 • R. Ildikó – Panel fürdőszoba felújítás
  Nagyon tetszik, elégedett vagyok, minden jó lett olyan, mint a terveken.
 • Törzsök Judit – Panel fürdőszoba felújítás
  Elégedett vagyok a végeredménnyel. Azt kaptuk, amit ígértek, sőt még talán jobbat is. Mindenkinek ajánljuk a céget. ⋆⋆⋆⋆⋆