Panel fürdőszoba
teljes körű felújítás

Panel fürdőszoba teljes körű felújítás

A piacon legjobb áron vállaljuk fürdőszobája felmérését, megtervezését és komplett kivitelezését.

Tervezés és kivitelezés

Spórolja meg a termékbeszerzéssel, a felméréssel, ajánlatok gyűjtésével és ezek összesítésével járó feszültséget és kockázatot. A fürdőszobája felújítását egyablakos megoldással, felméréstől a kivitelezésig megrendelheti. A teljes folyamatot egy csapat felelősen végzi, műszaki vezetőnk pedig folyamatosan riportol Önnek.

A piacon a legjobb áron

Amit ma megspórol, azért holnap fog fizetni – régi igazság, hogy az alacsony árú és minőségű fürdőszobai termékek nagyon hamar elkopnak, tönkremennek, így Önnek hamarosan újra be kell majd szereznie. Az Újfürdő kizárólag magas minőségű, európai termékeket forgalmaz, hogy a fürdőszobáját éveken át élvezhesse bosszúság nélkül.


Referenciák

panel-referenfia-3

GARANCIA

Az EUR árfolyam egyre csak emelkedik, az európai termékek ára úgy növekszik, hogy közben senki nem emel árat. Amit azonban ma megrendel, arra árgaranciát vállalunk, azaz a megrendeléstől a beépítésig garantáltan ugyanaz marad az ára.

Garantáljuk, hogy kivitelező csapatunk az előre egyeztetett időpontban megjelenik a helyszínen, és elvégzi a felújítási munkát. A végén pedig az egyeztetett időkereten belül, rendet rakva és kitakarítva maga után, visszaadja Önnek kész fürdőszobáját.

Ön egy új fürdőszobát akar, amelyben elkezdheti és befejezheti a napját, mi pedig elégedett ügyfelet, aki ajánl minket az ismerőseinek. Ezért munkánkat a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. Olvassa el elégedett vevőink értékeléseit:

Vevőink értékelése munkánkról

Szabolcs Várady
Szabolcs Várady
2023-12-21
Kedves és hozzáértő emberek, kitűnő munkát végeztek, nagyon meg vagyunk elégedve.
Mária Lakatos
Mária Lakatos
2023-12-19
Mindent megkaptunk, amiket a reklámokban ígértek: kiváló szervezés, udvarias ügyintézés, bőséges választék. Tanácsadás a hely ismerete alapján stb. Kiváló mestereket ismertünk meg, akik pontosan és alaposan, a helyadottságait felmérve dolgoztak. Mindenkinek ajánljuk a csapatot. Nem fognak csalódni. Öreg társasházi fürdőszobánk teljesen megújult igényeinknek megfelelően. És ami még fontos: udvariasak, pontosak. Köszönjük!
Krisztina Becskei
Krisztina Becskei
2023-12-14
A megbeszélt időre, nagyon szép munkát végezve kaptuk vissza a furdoszobankat. 100% elégedettek vagyunk az Ujfurdo csapatával és köszönjük a munkát!
Márk Toma
Márk Toma
2023-12-01
Amióta újítgatjuk a kis lakásunkat még soha nem találkoztam ilyen ügyes és profi csapattal. A szervezés kiválló és a szakembereik is aranyat érnek. Köszönjük ezt a szuper fürdőszobát. Csak ajánlani tudom.
Zsanett Ashu-Miskolczi
Zsanett Ashu-Miskolczi
2023-11-29
Köszönjük ezúton is az Újfürdő fürdőszobaszalon minden kedves munkatársának, hogy gyönyörűvé varázsolták a fürdőszobánkat. A tervezéstől a kivitelezésig a felújítás minden egyes lépése tökéletesen megtervezett volt, és az előre megbeszélt menetrend szerint haladt. Megbízható, korrekt, professzionális cég, és ami a legfontosabb az általuk alkalmazott szakemberek is. Nem volt rejtett pluszköltség, sem idegeskedés. Kár, hogy nincs több fürdőszobánk... 😀
Gábor Naszádos
Gábor Naszádos
2023-11-27
Messzemenően jó minőségben elvégzett munka, korrekt munkatársak. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönjük a szép fürdőszobát!
Gabriella Szabó
Gabriella Szabó
2023-11-26
Tökéletesen elégedett vagyok az elkészült fürdőszobámmal,ami időn belül elkészült pontosan a látvány terv szerint,köszönöm a fürdőszoba szalon korrekt hozzáállását,és a kivitelező csapat öszehangolt gyors munkáját.
Eleonóra Balogh
Eleonóra Balogh
2023-11-09
Nálunk is az Újfürdő csapata csinálta a fürdőszobát! Nagyon elégedettek vagyunk a férjemmel, bátran ajánljuk a céget mindenkinek! Köszönjük a szép, új fürdőszobát! :-)

Tegye meg az első lépést, kérjen ajánlatot új fürdőszobájára most!