A piacon legjobb áron vállaljuk fürdőszobája felmérését, megtervezését és kivitelezését.

Ráadásul most kihagyhatatlan akcióval érkezünk a panelosok számára!
Akik
december 20-ig leadják rendelésüket fürdőszobájuk felújítására, egész lakásukra terjedő tisztasági festést is kapnak tőlünk.

Tervezés és kivitelezés

Spórolja meg a termékbeszerzéssel, a felméréssel, ajánlatok gyűjtésével és ezek összessítésével járó feszültséget és kockázatot. A fürdőszobája felújítását egyablakos megoldással, felméréstől a kivitelezésig megrendelheti. A teljes folyamatot egy csapat felelősen végzi, műszaki vezetőnk pedig folyamatosan riportol Önnek.

A piacon a legjobb áron

Amit ma megspórol, azért holnap fog fizetni – régi igazság, hogy az alacsony árú és minőségű fürdőszobai termékek nagyon hamar elkopnak, tönkremennek, így Önnek hamarosan újra be kell majd szereznie. Az Újfürdő kizárólag magas minőségű, európai termékeket forgalmaz, hogy a fürdőszobáját éveken át élvezhesse bosszúság nélkül.


Referenciák

panel-referenfia-3

GARANCIA

Az EUR árfolyam egyre csak emelkedik, az európai termékek ára úgy növekszik, hogy közben senki nem emel árat. Amit azonabn ma megrendel, arra árgaranciát vállalunk, azaz a megrendeléstől a beépítésig garantáltan ugyanaz marad az ára.

Garantáljuk, hogy kivitelező csapatunk az előre egyeztetett időpontban megjelenik a helyszínen, és elvégzi a felújítási munkát. A végén pedig az egyeztetett időkereten belül, rendet rakva és kitakarítva maga után, visszaadja Önnek kész fürdőszobáját.

Ön egy új fürdőszobát akar, amelyben elkezdheti és befejezheti a napját, mi pedig elégedett ügyfelet, aki ajánl minket az ismerőseinek. Ezért munkánkat a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. Olvassa el elégedett vevőink értékeléseit:

Vevőink értékelése munkánkról

Ajándék tisztasági festés

00Nap
00Óra
00Perc

Panel fürdőszoba felújításához AJÁNDÉK tisztasági festéssel lepjük meg, amennyiben a 2023. december 20-ig leadja rendelését. Mi felmérjük, megtervezzük, kivitelezzük, hogy Önnek csak élvezni kelljen az eredményt. Kérjen ajánlatot most!


Tegye meg az első lépést, kérjen ajánlatot új fürdőszobájára most!