[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.5″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Az élő növényzet becsempészése a fürdőszobába az egyik legnépszerűbb trend a lakberendezésben, és ennek számos oka van. A növények nemcsak segítik az oxigénszint növelését, de egy közönséges fürdőszobát is trópusi oázissá alakíthatnak. Függetlenül attól, hogy jártas vagy-e a kertészetben, vagy szeretne többet megtudni arról, hogy mely növények a legalkalmasabbak a fürdőszobádhoz, mi most néhány tippel segítünk.

Akár kicsi a fürdőszoba, akár nagy, akár sok természetes fény, akár ablaktalan a helyiség, a növények minden esetben feldobják a helyet és a hangulatot.

1. Aloe Vera

Az aloe vera egyfajta nedvdús növény, amely nemcsak, hogy jól mutat a fürdőszobában, hanem számos előnnyel jár. A levelek belsejében található tiszta gél megnyugtatja az égési sérüléseket, gyógyítja a vágásokat és hidratálja a bőrt.
Tartsd az aloe verát napsütötte ablakban, de ne tedd ki intenzív napfénynek. Ügyelj arra, hogy ne öntözd túl, mivel ez a növény nedves helyiségekben könnyen felszívja a nedvességet.

2. Bambusz

Válassz néhány szerencse bambuszt a fürdőszobába, különösen akkor, ha nincs ablak a helyiségen. A bambusz nagyon jól mutat, gyenge fényviszonyok mellett is jól fejlődik, és nehéz megölni őket, ráadásul a feng shui elvei szerint a szerencsés bambusz szerencsét hoz.
Ügyelj arra, hogy tisztított vizet használj, és hetente cseréld a növény vizét.

3. Broméliafélék

Csempéssz a fürdőszobádba trópusi hangulatot egy broméliával, amely nedves és száraz környezetben virágzik. Helyezd a növényt egy napsütötte ablakba. A broméliák szépen kiegészítik a fürdőszobákat, leveleik és ragyogó, színes virágaik mindenki tekintetét magukra vonzzák.

4. Rákvirág

A rákvirág tökéletes választás a fürdőszobába, mivel ezek a növények szeretik a párás körülményeket és a meleg hőmérsékletet. Tanulmányok szerint ezek a növények is tisztítják a levegőt, és több fajtájuk is van, így biztos találsz kedvedre valót.

5. Moha

Apró és hatalmas fürdőszobák esetében is megfontolandó a moha beszerzése. Készíts faldíszt mohából, vagy egy terráriumot, mely tele van vele. A moha amellett, hogy nagyon mutatósan fest, nagyban javítja az otthoni levegő minőségét is.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]