[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”]

Egy letisztult és egyszerű fürdőszoba esztétikus lehet, a funkcionalitás feláldozása nélkül. Függetlenül attól, hogy egy új kádat veszel, újracsempézed a helyiséget, vagy egy tökéletes tükröt vásárolsz, az alábbi tippek segíthetnek abban, hogy hogyan teremtsd meg álmaid minimalista fürdőszobáját.

Semleges paletta

Válassz kifinomult szürke-fehércsempéket, fekete munkalapokat, rozsdamentes acélszerelvényeket és törekedj arra, hogy minél több természetes fény jusson be a helyiségbe, megteremtve ezzel egy letisztult és korszerű kinézetet

Középpontban a kád

Sokszor a kádak jelentik a fő elemet, ha a kívánt hangulat és stílus megteremtéséről van szó. Az építészek gyakran kihasználják a kád felett lévő üres falfelületet, és egy tárolóegységet építenek fölé. Így képesek maximalizálni a kis helyet azáltal, hogy elegáns tárolási megoldást hoznak létre a fürdőkád felett. Különleges elemekkel, például padlófűtéssel és megajándékozhatod a kádad környékét.

Ülőhely a zuhanykabinban

Ha nincs helye egy fürdőkádnak, akkor a zuhanyhoz való ülés hozzáadása funkcionális és dekoratív is lehet. Például egy fa ülőke megtöri a teret, és mégis hangsúlyozza a szoba minimalista jegyeit.

Csempe

Az egyszerű fehér csempék hozzáadása mindig jó választás, ha a fürdőszoba felújítása a terv. Társítsd a fehér csempéket fekete hatszögletű padlólapokkal, melyek egy kis karaktert adnak a szobának, miközben megtartják a minimalista hatást.

Tükör

A tükör minden fürdőszoba központi eleme. Találj egy olyan darabot, ami színekben és formájában is illik a helyiség többi eleméhez. Például egy kör alakú, aranyszínű szegélyekkel díszített tükör, vagy akár egy különlegesebb formájú darab nagyot tud dobni minden fürdőszoba megjelenésén.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]