[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

A mosdókagyló az első hely, ahova a legtöbb ember a nap megkezdése előtt tart – ezért érdemes komolyan átgondolni, hogyan szeretnéd, hogy kinézzen a fürdőszobának ez a része.

A fürdőszoba ezen részének nemcsak kiegészítenie kell a helyiséget, hanem az életmódodnak, szokásaidnak is eleget kell tennie. Íme néhány ötlet a fürdőszoba felújításához vagy átalakításához, amelyek a reggeli és esti rituálékat egy teljesen új szintre emelik.

1.Alakíts ki teret a felnőtteknek és a gyerekeknek is

Kiváló megoldás lehet, ha a gyerekek is rendelkeznek egy mosdókagylóval és egy hozzá tartozó tükörrel, pont úgy mint a felnőttek. Alakítsd ki gyermeked részét úgy, hogy az alacsonyabban legyen a te mosdókagylódtól. Ez egy remek módja annak, hogy átadd gyermekednek a különböző tisztálkodási szokásokat.

2.Burkolj be mindent fával

Ne félj fát használni a fürdőszobában. Derűs, ZEN hangulatot, atmoszférát teremthet ezzel, ráadásul ha erdős területen élsz, akkor összekötheted a teret a környezettel. Mindenek előtt fontos lépés, hogy elvégezz egy kutatását annak érdekében, hogy megtaláld a megfelelő fát a nedves helyiséghez.

3.Hasznosíts újra természetes anyagokat

Alakíts ki egy szabálytalan alakú mosdót például sziklából. Ez a darab nem csak természetes hatást csempész a helyiségbe, hanem igazán egyedivé varázsolja az egész fürdőszobát. Engedd szabadjára a fantáziád és keresd meg azt az anyagot, ami a te és a fürdőszobád stílusához legjobban illeszkedik

4.Saját mosdókagyló mindenkinek

A dupla mosdókagyló népszerűbb, mint valaha, mind az otthonokban, mind a szállodákban. Külön süllyesztett mosdókagylók kínálnak lehetőséget a pároknak arra, hogy azonos időben tudjanak készülődni és elindítani a napot, vagy éppen lezárni azt.

5.Rakj mindent egy szekrénybe

Ma nagyon népszerűek a szabadon álló mosdókagylók egy beépített tárolóval. Válasszon egy feltűnő színű szekrényt, mellyel különleges hatást érhet el a fürdőszobájában. A sok fehér, szürke bútordarab mellett üdítő látvány egy élénkebb színű bútordarab, amely praktikus is, hiszen minden olyan eszköz, piperecikk tárolható benne.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]