+36 (1) 443 3580 info@ujfurdo.hu

A mosdókagyló az első hely, ahova a legtöbb ember a nap megkezdése előtt tart – ezért érdemes komolyan átgondolni, hogyan szeretnéd, hogy kinézzen a fürdőszobának ez a része.

A fürdőszoba ezen részének nemcsak kiegészítenie kell a helyiséget, hanem az életmódodnak, szokásaidnak is eleget kell tennie. Íme néhány ötlet a fürdőszoba felújításához vagy átalakításához, amelyek a reggeli és esti rituálékat egy teljesen új szintre emelik.

1.Alakíts ki teret a felnőtteknek és a gyerekeknek is

Kiváló megoldás lehet, ha a gyerekek is rendelkeznek egy mosdókagylóval és egy hozzá tartozó tükörrel, pont úgy mint a felnőttek. Alakítsd ki gyermeked részét úgy, hogy az alacsonyabban legyen a te mosdókagylódtól. Ez egy remek módja annak, hogy átadd gyermekednek a különböző tisztálkodási szokásokat.

2.Burkolj be mindent fával

Ne félj fát használni a fürdőszobában. Derűs, ZEN hangulatot, atmoszférát teremthet ezzel, ráadásul ha erdős területen élsz, akkor összekötheted a teret a környezettel. Mindenek előtt fontos lépés, hogy elvégezz egy kutatását annak érdekében, hogy megtaláld a megfelelő fát a nedves helyiséghez.

3.Hasznosíts újra természetes anyagokat

Alakíts ki egy szabálytalan alakú mosdót például sziklából. Ez a darab nem csak természetes hatást csempész a helyiségbe, hanem igazán egyedivé varázsolja az egész fürdőszobát. Engedd szabadjára a fantáziád és keresd meg azt az anyagot, ami a te és a fürdőszobád stílusához legjobban illeszkedik

4.Saját mosdókagyló mindenkinek

A dupla mosdókagyló népszerűbb, mint valaha, mind az otthonokban, mind a szállodákban. Külön süllyesztett mosdókagylók kínálnak lehetőséget a pároknak arra, hogy azonos időben tudjanak készülődni és elindítani a napot, vagy éppen lezárni azt.

5.Rakj mindent egy szekrénybe

Ma nagyon népszerűek a szabadon álló mosdókagylók egy beépített tárolóval. Válasszon egy feltűnő színű szekrényt, mellyel különleges hatást érhet el a fürdőszobájában. A sok fehér, szürke bútordarab mellett üdítő látvány egy élénkebb színű bútordarab, amely praktikus is, hiszen minden olyan eszköz, piperecikk tárolható benne.

Tegye meg az első lépést most

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.