[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″]

Több designertől válogattunk fürdőszobákat, hogy minden korosztály megtalálhassa az igényeihez passzoló fürdőszobát. Hogy sikerüljön kiválasztanod a megfelelő stílust, itt van az 5 különböző tervező, fürdőszoba összeállítása:

PURE

Letisztult, sima vonalak jellemzik a Pure összeállítást, ami egy kis luxust hoz fürdőszobánkba. Kiemelkedő eleme a pultra ültetett, ovális minimalista dizájnt képviselő mosdó. A szabadon álló kád, lágy, lekerekített formáival a modern kortárs fürdőszoba trend nagyszerű kiegészítője.

COSIMA

Ha a szögletes formák segítenek abban, hogy a szaniterek kényelmesebben elférjenek a fürdőszobában, akkor a Cosima összeállítás jó megoldást mutathat. Az ellenállhatatlan fali kád kialakítása egy szabadon álló kád látványát nyújtja, és még helytakarékos megoldást is kínál. Közvetlenül a walk-in zuhanykabin mellé helyezve, lehetővé teszi a fürdőzés változatos élményét. A szaniterek szögletes formái a csaptelepekkel összhangban, tökéletes modern designt kölcsönöznek a fürdőszobának.

ARTE

Gyönyörű vékony élek, szögletes formák, lágy ívek és lekerekített sarkok elegyednek a formákban. A városi fürdőszobákba könnyen beilleszthető kialakítás, a modern fürdőszoba design terén egyre népszerűbb összeállítás. A WC remekbe szabott kúp alakú profilja, piedesztál hatását kelti. A mosdó könnyen körbejárható, nagy mozgásteret biztosít. A sarokba elhelyezett, krómozott profilú zuhanykabin megfelelően kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Igazán egyedivé teszi a fürdőszobát az egyszerű világos fali csempe, és a padlóburkolat gyönyörű mintás szín és formavilágának kombinációja.

SOLA

Az elegáns bézs burkolat és a fa kiegészítők nyugtató légkört és természetes hatást teremt a fürdőszobának. Az összeállítás egyik kiemelkedő eleme a lenyűgöző kialakítású elvékonyított szélű, minimalista mosdó és a hozzá tartozó merész ívű, látványos és egyedi formatervezett csaptelep. A fürdőszoba hosszúkás formájába is könnyen elhelyezhető walk-in zuhanykabin, egyszerűvé teszi a zuhanyzóba való belépést. Elegáns üveg falával és vékony matt ezüst keretével szinte láthatatlanná teszi a zuhanyzót.

URBAN

A letisztult és tisztaságot sugárzó Urban fürdőszoba, a minimalista designt kedvelőknek bizonyára egy szimpatikus összeállítása. A jellemző geometrikus formák, egyszerű vonalakkal és sima felületekkel párosulnak. A fehér és a kőhatású szürke semleges, kontrasztos színei a minimalizmus jegyében születtek. Megadják a fürdőszobának a nyitott és világos érzetet, akkor is ha nincsen ablakunk. Könnyen fenntarthatjuk a rendet a tágas mosdószekrénnyel és tárolóegységekkel. Az egyenes kád hatékonyan használja ki a rendelkezésre álló helyet, a kádparavánnal kiegészülve, a zuhanyzás is egyszerűen megoldható. A könnyed eleganciát és tisztaságot sugárzó összeállítás, egyszerűen tisztítható fali kivitelezésű, lekerekített szélű WC-vel egészül ki.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]