[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”]

Ami a fürdőszobai dekorációt illeti, az egyszerű tükör az az elem, amely sokkal kevesebb figyelmet kap, mint amennyit megérdemel. Végül is minden egyes nap használod a tükröt a fürdőszobában, nem? A tükör az egyik legkézenfekvőbb elem, amely amellett hogy funkciót tölt be, remeke dekorációja és meghatározó eleme lehet a helyiségnek.

Azt gondolnánk, hogy nagyon egyszerű megtalálni a megfelelő tükröt, azonban sokkal több szempontot kell figyelembe venni, mint azt gondolnánk. Megmutatunk most néhány tényezőt, amire megéri figyelni, ha új darabot választasz már meglévő fürdőszobádba, vagy akár felújításhoz készülődsz.

1.Vedd figyelembe a méretet

Félre téve a stílust és a dizájnt, gondolj a tükör méretére a tér többi részéhez viszonyítva, különösen a mosdóegységet vedd figyelembe. Bár vannak kivételek, egy nagy fürdőszoba tükör általában nem lehet szélesebb, mint maga az egység.

Magasságát tekintve a tükörnek csak körülbelül 30 cm-t kell elérnie a felhasználó szemvonala felett és alatt. Természetesen minél magasabb, annál jobb, mivel ez extra látószöget biztosít és nyitottabb érzetet kölcsönöz a fürdőszobának.

2.Ne hagyd figyelmen kívül a funkcionalitást

Már rég elmúltak azok az idők, amikor a tükör csak arra szolgált, hogy lássuk benne magunkat. Még a legegyszerűbb lakberendezési üzletek is különféle fürdőszobai tükröket kínálnak nagyszerű kiegészítő funkciókkal. Ilyen funkció lehet például a tárolás.

Rengeteg olyan tükörrel találkozni, ami mint egy szekrény, kinyitható, így rengeteg szépségápolási terméket el tudunk „mögé” rejteni. De olyan darabokkal is gyakran találkozunk, melynek az oldalaihoz vannak rögzítve tárolópolcok.

3.Dönts a keretezett vagy a keret nélküli között

Miközben különféle kerek, szögletes, kicsi és nagy fürdőszobai tükrök között válogatsz, fontold meg a keretezést. Bár igaz, hogy a keretes tükrök a stílus egy egyedi dimenzióját képviselik, ugyanakkor nagyobbak is. Ebből kifolyólag nagyobb felületet vesznek igénybe, ami problémát jelenthet, ha nem áll rendelkezésünkre nagy hely.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a keret nélküli tükrök jelenleg tiszta és minimalista megjelenésük miatt nagyon népszerűek a piacon.
Szerencsére, ha keret nélküli darabot vásárolsz, de mégis meggondolod magad egy hét vagy akár egy év elteltével, a keretek külön megvásárolhatók és hozzáadhatók a tükrökhöz.

4.Vedd fontolóra a kerek tükröket

A kerek tükör nagyszerű módja lehet annak, hogy megtörjük az egyébként egyenes vonalak uralta szobát, biztosítva a lágy és nyugodt hangulatot. Ezenkívül a kör alakú tükrök több teret hagynak a „sarkok” körül, mint a téglalap alakúak, így még jobban elkerülhető a szűk tér érzetének keltése.

5.Ne feledkezz meg az ablakokról

Vedd figyelembe, hogy az ablakok hol helyezkednek el. Ha a tükör visszatükrözheti az ablakot, az további természetes megvilágítást jelent a fürdőszobában, aminek köszönhetően kihozhatod a maximumot a szobából.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]