[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

A fürdőszoba átalakítása időbe telik, gondos tervezéssel és precíz kivitelezést igényel. Az alábbiakban bemutatunk néhány tippet, hogy mit NE tegyél a fürdőszoba átalakításakor.

1.Ne kapkodj

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a fürdőszoba átalakítása egyszerűen csak annyit jelent, hogy régi bútorainkat újra cseréljük. Mivel azonban a fürdőszobában sok vízvezeték van, gondosan meg kell tervezni az átalakítást. Gondoskodni kell arról, hogy a kiválasztott új szerelvények illeszkedjenek a fürdőszoba helyiségéhez és vízvezetékéhez. Tehát, mielőtt még belegondolna a megvásárolni kívánt új mosdóba vagy kádba, vegye figyelembe a fürdőszoba alapelrendezését.

2.Ne vedd meg az első dolgot amit meglátsz

A fürdőszoba sikeres átalakításának kulcsa a vásárlás. Soha ne vedd meg az első dolgot, amit találsz. Ha még nincs megadva egy speciális stílus, lépj kapcsolatba szakemberekkel és nézd meg a legújabb fürdőszoba berendezéseket online. Így jobban megismerheted hogy milyen típusok állnak rendelkezésedre, anélkül hogy el kellene hagynod otthonodat. Ma a modern fürdőszobai bútorok minden eddiginél jobban elérhetőek és megfizethetők. Mielőtt vásárol, jobb, ha körülnéz.

3.Ne csináld magad

A fürdőszoba átalakítása szinte mindig nagy munkálatokkal. Fontos a telepítéséhez ha van egy kis vízvezeték-ismereted. Azonban nem mindannyian vagyunk olyan „praktikusak”, mint szeretnénk. És amikor folyó vízzel foglalkozunk, fontos tudni, hogyan kell megfelelően eltávolítani és felszerelni a fürdőszobai berendezéseket. Tehát, ha kezdő vagy a vízvezeték-szerelésben, hívj szakembert!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]