+36 (1) 443 3580 info@ujfurdo.hu

Tervezés, termékek és kivitelezés – egyben

Önnek csak az élvezet marad a fürdőszoba felújításából.

Kérjen ajánlatot időben!

A fürdőszobája az otthona szíve

A fürdőszobája otthonának a legforgalmasabb és legsokoldalúbb helyszíne. Reggel a gyors felkészülésben kell praktikusan kiszolgálja, míg este a nap végén itt engedi el a nap minden feszültségét a zuhany alatt vagy a kádban. 

Egyszerre kell a család minden tagjának megfelelni – a gyerekek, a férfiak és nők igényeihez igazodnia. A sminkeléshez fény kell és tükör, a gyerek fel kell érjék biztonságosan a mosdót, és a WC-t, a férfiak pedig… nos a férfiak félórás zuhanyzása után sem szabad úsznia mindennek.

Amit ma megspórol, azért holnap fizet

Mindenki szeretne jól járni. Szépet kapni, arányos áron, hosszan élvezni a befektetett idő és pénz eredményét. Mi is így tekintünk az Ön fürdőszobájára. Ahhoz, hogy Ön boldogan ajánljon minket ismerőseinek, az kell, hogy jól mérjük fel az Ön igényeit, megfelelő terveket készítsünk, kiváló minőségű termékeket és anyagokat szállítsunk és szakértően építsük meg a fürdőszobáját.

Amit ma kispórol, azért holnap fog fizetni – ez biztos. Ismerje meg korábbi ügyfeleink véleményét, és kérjen ajánlatot ma.

Mit írnak rólunk az Önhöz hasonló ügyfeleink?

Fürdőszoba felújítás három lépésben

Megértjük

Felmérjük a helyszínen a fürdőszobáját. Pontos méréseket végzünk. Megértjük az életstílusát, az igényeit, elvárásait.

Megtervezzük

Önnel közösen elkészítjük a terveket, amit 3D-ben meg is nézhet. A tervekből pontos és részletes árajánlatot kap.

Megépítjük

Az elfogadott ajánlat alapján abban az ütemben szállítjuk a termékeket, ahogy kivitelezzük új fürdőszobáját.

Készen áll, hogy megtegye az első lépést új fürdőszobája felé?

Kérjen ajánlatot most, és néhány napon belül már sokkal többet fog tudni arról, hogy milyen költséggel, milyen termékekkel és milyen határidővel lehet új fürdőszobája. A tervezést, a termékek beszerzését és a kivitelezést ha ránk bízza, Önnek az élvezet marad.

 

Kérjen ajánlatot most: