+36 (1) 443 3580 info@ujfurdo.hu
Munkatársat keresünk

Az Újfürdő keresi új sales manager, szaktanácsadó munkatársát!

A cégről:

Az Újfürdő Magyarország saját tulajdonban lévő, stabil vállalkozás, tagjai 1989 óta foglalkoznak specializáltan fürdőszoba és lakóingatlan felújítással. Munkatársainkat a szakmai tapasztalat, a dinamizmus, és az egymás iránti lojalitás jellemzik.

Munkakör:

A sales manager feladata a meglévő ügyfélkör gondozása, az új ügyfelek magas szintű kiszolgálása személyesen szalonunkban, valamint a munkaterületen. Az ügyfeleink igénye alapján fürdőszobák tervezése, a szükséges szaniterek/termékek kiválasztása, műszaki szaktanácsadás a kivitelezés helyszínén, valamint a komplett fürdőszobák értékesítése.

Amit kínálunk:

Az Újfürdő Magyarország átlátható, kidogozott infrastruktúrával, versenyképes, stabil, kiszámítható bejelentett jövedelemmel várja az új munkatársát. A jövedelem fix-, és mozgóbér részt tartalmaz (nettó 300-350e forint). Munkatársaink európai színvonalú munkahelyen dolgoznak fiatalos, tapasztalt, dinamikus, jókedvű csapatban, segítve egymás fejlődését. Designer munkatársaink vállalati gépkocsit kapnak a kényelmesebb munkavégzés érdekében, szalonjainkban a legkorszerűbb számítástechnikai felszerelések állnak rendelkezésre, beépített cafeteria szolgáltatással tesszük kényelmesebbé a munkanapokat.

SZEMÉLYES ADATOKJELENTKEZÉSDOC, DOCX, PDF, TXT önéletrajzát ide töltheti fel.