lanyakadban

Mennyibe kerül egy fürdőszoba?

Senki sem mer egyenes választ adni erre a kérdésre, mert senki sem vállalja fel, hogy egy fürdőszoba felújítása korántsem olcsó mulatság. Az alapanyagok, a termékek, a bútorok ára és a kivitelezés ismert és egyelőre rejtett költségei mind pontos becslést igényelnek. Ezt pedig csak olyan cégek vállalják fel, amelyek felelősséget is vállalnak a munkájukért.

Mutatunk Önnek 3 fürdőszoba tervet az elmúlt néhány hétből, amelyeket valódi ügyfeleink konkrét adatai és igényei alapján állítottunk össze. Az árakat is beírtuk, úgy kalkulálva, hogy az alacsonyabb árú, de jó minőségű és a prémium termékek is elérhetőek legyenek ezekben a sávokban.

Kérjen Ön is egy kalkulációt, és mi készek vagyunk pontosan megmondani, hogy mennyibe fog kerülni a fürdőszobája – és arra az árra garanciát is vállalunk.

Többlépcsős garancia

Amit ma megspórol, azért holnap fog fizetni – régi igazság, hogy az alacsony minőségű termékek és szolgáltatások miatt egy felújítás akár a tervezett költség többszörösébe is kerülhetnek.

Mi családi vállalkozásként tudjuk, hogy mekkora teher egy felújítás, ezért garanciát vállalunk arra, hogy azt tesszük, amit mondunk, és azt mondjuk, amit teszünk.

Termékár garancia

Miután megrendel egy terméket, garantáljuk, hogy annak az ára a kivitelezés végéig ugyanaz marad. Nem lesznek ismeretlen költségek, vagy extra díjak, amik megdrágítják később.

Árfolyam garancia

A fürdőszobája alapanyagait, termékeit és bútorait Európából szállítjuk. Mi átvállaljuk az EUR / HUF árfolyam változásából eredő kockázatot, így akkor sem emelkedik a megrendelt termék ára, ha EUR-ban többe kerül később.

Kivitelezés garancia

Garantáljuk, hogy az árajánlatban és szerződésben rögzített költségekkel fog megvalósulni a kivitelezés, azaz nem merülnek fel nem várt költségek.

Időzítés garancia

Garantáljuk, hogy az előre egyeztetett időtartam alatt élkészülünk a fürdőszobájával, így nem kell hosszú heteket várnia egy-egy termék megérkezésére miközben a lakása szét van verve.

Kiszállás garancia

Garantáljuk, hogy az előre egyeztetett időpontban megjelenik a csapatunk, és elvégzi a munkát. Önnek nem kell azon aggódnia, hogy ott lesz-e a kőműves vagy a vízvezeték szerelő.

KIS FÜRDŐSZOBA

Termékek ára: 350.000 – 610.000
Kivitelezés ára: 990.000 – 1.540.000

KÖZEPES FÜRDŐSZOBA

Termékek ára: 690.000 – 990.000
Kivitelezés ára: 1.140.000 – 1.640.000

NAGY FÜRDŐSZOBA

Termékek ára: 1.200.000 – 1.690.000
Kivitelezés ára: 1.350.000 – 1.910.000

KÉRJEN EGY SAJÁT KALKULÁCIÓT!

Kérjen egy saját kalkulációt a fürdőszobája adatai alapján!

Kollégáink rövidesen elkészítik az Ön kalkulációját, sőt, ajándékba adunk egy 3D látványtervet is, hogy pontosan lássa, hogy milyen lesz az új fürdőszobája.

Vevőink értékelése munkánkról