[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Tavasz van. Rügyeznek a fák, kikelnek az év első virághajtásai. Illatozik a természet, a szerelmesek egymásra találnak. Miért ne változtathatnánk át lakásunk legszebb részét is ily módon?

A tavasz nem csak a pompás illatokat hozza el nekünk, a kellemes időt, hanem a színek világába is elkalauzol minket. Ha felmegyünk egy domb tetejére ilyenkor, és lenézünk az alattunk elterülő vidékre, akkor a világ összes színével találkozunk. Ebből kiindulva felmerülhet a kérdés: miért ne pompázhatna fürdőszobánk is úgy, mint az éledező természet?

 Aki a virágot szereti, rossz ember már nem lehet – tartja a közmondás. Lehet benne valami, hiszen a virágok színesek, és aki nem szereti a színeket, az egy szomorú ember lehet.

A színek hatalmáról már beszéltünk, így csak annyit mondanánk, nyugtató hatású legyen, mert ez egy fürdőszobának elengedhetetlen tulajdonsága. A színek kiválasztása után érdemes új bútorokat, kiegészítőket vásárolni, ezzel is szimbolizálva a tavaszt a fürdőszobában.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]