[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Egy új ajtó megvásárlásával dizájnt és szépséget kölcsönözhetsz egy új vagy már meglévő zuhanyzónak. Az alábbiakban bemutatunk néhány egyszerű lépést a tökéletes ajtó kiválasztásához. Kövesd a lépéseket annak érdekében, hogy a fürdőszobájába a legjobb ajtót válassza ki.

1.Stílus

Zuhanyajtó kiválasztásakor fontos, hogy a fürdőszobának megfelelő ajtótípust válassz. A fürdőszobához kád is tartozik? Az eredmények szűkítése érdekében először el kell döntenie, hogy ez egy kádas zuhanyajtó vagy csak egy zuhanyajtó.

2.Tolóajtó vagy lengőajtó

A zuhanykapu kiválasztásakor fontos az ajtó megfelelő felszerelése is. A két fő zuhanyajtó egy tolóajtó vagy egy lengő zuhanyajtó. Ha a fürdőszobád kisebb vagy zsúfolt, a tolóajtó több helyet biztosít a fürdőszobának. A lengő vagy elforgatható zuhanyajtók nagyobb fürdőszobákhoz készültek, vagy sarokzuhanyt igényelnek.

3.Üveg textúrája

Egy kis dizájn hozzáadása olyan egyszerű lehet, mint egy bizonyos típusú üvegszerkezet kiválasztása. A legtöbb zuhanyajtó matt vagy mintás stílusú, de vannak tiszta üvegajtók is.

4. Keretes vagy keret nélküli

A fürdőszoba zuhanykabinjának tökéletes megjelenésének utolsó lépése a keretes vagy keret nélküli zuhanyajtó kiválasztása. A fürdőszoba stílusa meghatározza, hogy melyiket választod. Gyakoriak a keretes zuhanyajtók, de már széles körben népszerűvé váltak a kifinomult keret nélküli zuhanyajtók is.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]