[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.1″][et_pb_row _builder_version=”4.1″][et_pb_column _builder_version=”4.1″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.1″ hover_enabled=”0″]

Ahhoz, hogy egy fürdőszobában igazán jól érezze magát, válasszon megfelelő méretű bútort. Mert ha túl nagyok, a fürdőszoba túlzsúfoltnak hat. Ha túl kicsik, babaházban érzi magát az ember. A fürdőszobabútorok méretére nagyon alaposan ügyeljen. Mérje le, hogy a fürdőszobaszekrény számára mennyi hely áll rendelkezésre, és gondolja végig, mit szeretne a szekrényekben tárolni.

Multifunkcionális bútorok

A több funkciós bútorokkal helyet takaríthat meg, és a kényelemről sem kell lemondania. Tükrös szekrények klasszikus tárolók – tükör, rakodóhely és világítás egyben.A görgős tároló ülőalkalmatosságnak és rakodóhelynek is kiváló, ráadásul mozgatható is. A legkisebb sarokba is befér.

Használja a falakat

Gyakran rengeteg fel nem ismert lehetőség rejlik bennük a fürdőszobabútor elhelyezésére. A kis faliszekrények kiválóan elhelyezhetők a vécé fölött, a kis polcok pedig remekül felszerelhetők a fürdőszobaajtó fölé. Egy magas, keskeny fürdőszobaszekrény a sarkokban nagyvonalú rakodóhelyet biztosít nagyon kicsi alapterületen.

Ügyeljen a belső felosztásra

Az okosan kigondolt belső felosztás a rend megtartásában is segít – különösen akkor, ha a fürdőszobát mással is meg kell osztania. Bútorvásárlás során mindig ügyeljen arra, hogy a szekrények belső elosztása milyen: Vannak állítható rakodóhelyek? Rekeszek? Fiókok?

Válasszon nyitott polcokat

Használjon inkább nyitott polcokat szekrény helyett, hogy a fürdőszoba nagyobbnak tűnjön. Ha nincs külön fürdője a vendégek számára, vagy ha kozmetikai szereit el szeretné rejteni, fontolja meg, hogy hasznát látja – e ennek az ötletnek.

A fürdőszobabútorokat ne csak a fürdőszobabútorok között keresse

Azok a bútorok, amelyeket egyébként nem fürdőszobába terveztek, remekül működhetnek fürdőszobabútorként. Így akár egy elegáns polc vagy egy szép komód is a fürdőszoba központi eleme lehet, ami magára vonzza a tekinteteket, hiszen a fürdőszobában senki sem számított rá. Arra azonban ügyelni kell, hogy a dísztárgyaknak nedvességállóknak kell lenniük, ezért érdemes azokat megfelelő kezeléssel vízállóvá tenni.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]