[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.2″][et_pb_row _builder_version=”4.3.2″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.2″][et_pb_text _builder_version=”4.3.2″]

Valószínűleg a mosdót fogja leggyakrabban használni, éppen ezért kell a megfelelő mosdókagylót és mosdópultot kiválasztania. Ha fürdőszobája szűkös, próbáljon kreatív lenni. Összegyűjtöttünk 3 tippet, amelyekkel segíthetünk Önnek.

Ha okosan tárolja a dolgokat, több helyet takaríthat meg A fürdőszobákban is egyre gyakoribb a konyhában már jól bevált módszer, hogy a mosdópult alatt polcokat helyezünk el. Így azok a dolgok, amelyeket egyébként a polcon vagy a mosdókagylón tartana, eltűnnek, viszont így is egy karnyújtásnyira lesznek. A nyitott polc ráadásul optikailag nagyítja a teret, így nem tűnik túlzsúfoltnak a helyiség. A jó öreg tükrös szekrény még mindig a legkedveltebb módja a fürdőszobai tárolásnak. Lámpából, tükörből és sok helyből álló kombinációja valóban ideális kisebb méretű fürdőkbe.

Legyen a mosdókagyló kicsi – de ne túl kicsi Akinek lehetősége van új mosdópult beépítésére, annak óriási választék áll rendelkezésére, így minden bizonnyal sikerül olyan darabot beszereznie, amely – ha szükséges – elvonja a figyelmet a fürdőszoba többi részéről, és reggelente mosolyt csal az arcára. A mosdókagyló méretét előzőleg mindenképpen ellenőrizze le, hogy a fürdőszoba méretével összhangban legyen.

Trükk a nehezen ébredőknek Mindenkinek, aki reggelente nehezen tér magához, javasoljuk, hogy olvassa el a következő néhány sort: A legfontosabb, hogy gondoskodjon a megfelelő világításról, amely reggel felébreszti, és ezzel együtt még segíti is a készülődésnél. Tipp! A mosdópulthoz világos, briliáns fényt ajánlunk, amely arcát természetes fényben mutatja, és a színek valósághűen hatnak. A legcélszerűbb, ha nem vet árnyékot – ha van elegendő hely, a legjobb, ha a mosdópult több, de legalább két oldalról van megvilágítva. Leginkább azok a tükrök ideálisak, amelyekbe a világítótestek be vannak építve.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]