[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}”]

A közös fürdőszoba használat gyakran kisebb fejfájást tud okozni, pláne ha még a gyerekeinkkel is osztoznunk kell a helyiségen. Mint az élet minden más területén, az osztozkodás egy tisztességes adok-kapok hozzáállást igényel minden fél számára. Ha szülő vagy akkor bizonyára emlékszel arra, amikor a WC ülőke felhajtva marad és a kicsi megpróbál belenyúlni, amikor a smink cuccok szanaszét hevernek, vagy egyszerűen csak túl sok időt tölt a fürdőszobában.

Ha a családi fürdőszoba súrolódási ok otthon, ne aggódj, kéznél van a segítség!  Összeállítottunk 4 okos megoldást, aminek a segítségével megteremtheted a harmonikus és boldog családi környezetet:

WC LASSÚ CSUKÓDÁSÚ ÜLŐKÉVEL

Mint tudjuk a gyerekek, tartozzon bármilyen korosztályba, nem éppen óvatosak, amikor elkezdünk vigyázni a konyhában lévő háztartási tárgyakra, akkor ezt a figyelmet ki kell terjesztenünk a fürdőszobára is. Ha rángatja az öblítő szelepet és a lehúzó láncot, ami később a tartály meghibásodásához vezet, érdemes beruházni egy WC öblítő nyomógombra és egy lassú csukódású WC ülőkére, ami hamar visszahozza az árát. Nem csak a WC ülőke becsapódásának hangos csattanásától kíméljük meg magunkat az éjszaka közepén, de segít megelőzni a kis ujjak becsípődését is.

CSÚSZÁSGÁTLÓ PADLÓ

Aki valaha nevelt gyereket tudhatja, hogy egy kiadós pancsolás után, a fürdőszoba padlóján kisebbfajta sekély tavacska keletkezik, a sárga gumi kiskacsa pedig már a küszöb felé lebeg a vízen.

A legjobb családi fürdőszobák megkövetelik a jó minőségű teljesen vízálló, megfelelően vízszigetelt és
csúszásgátló padlóburkolatot. Ami nélkül gyerekeink szaladgálás közben könnyen hasra eshetnek és sajnos hamarosan érzékelhetjük a vízszivárgás árulkodó jeleit is, legrosszabb esetben az alattunk lévő szint beázását. Ne hagyjuk figyelmen kívül ennek a lehetőségnek a veszélyeit, válasszunk vízálló és csúszásgátló padlóburkolatot és szigeteljük le megfelelően a burkolatot.

Nagyon ajánljuk a Marazzi csúszásmentes bordázott padlóburkolatait, amik 100%-ban vízálló felületet hoznak létre. Mindamellett, hogy csodálatosan szép csempéket gyártanak, könnyű őket lerakni és összehúzni a kifolyó vizet rajtuk.

JÁTÉKOK ÉS PIPERECIKKEK TÁROLÁSA

Az örökös rendetlenség minden családi otthon átka, játékok és kellékek mindenfelé, a nappaliban és a hálószobában ez még elfogadható, de a fürdőszobában már nincs rá mentség.

A rendet nem is feltétlen nehéz megvalósítani, ha praktikus tárolási megoldások állnak rendelkezésünkre, márpedig ilyenből meglepő módon rengeteg akadhat egy fürdőszobában. Például a takaró mosdó lábazatot lecserélhetjük egy tágas és praktikus mosdó alatti szekrényre. Ha van elég üres falfelületed felszerelhetsz rá egy fali szekrényt, ami könnyű hozzáférést biztosít a piperecikkekhez vagy a törölközőkhöz. Vagy ha a fürdőkád peremét már elöntötte a szappanos víz, tusfürdő és gél áradata, akkor miért ne akasztanánk rá inkább egy egyszerű drót kosarat?

Mielőtt befektetsz egy tároló egységre, győződj meg róla, hogy az adott szekrény vagy fém rácsos tároló valóban magas minőséget képvisel-e. Senki sem szeretné látni, ha pár hónap múlva a fém részek elkezdenének rozsdásodni vagy a laminált rétegek leválni a bútorról.

FÜRDŐKÁD ZUHANYZÓVAL

A kád és zuhanyzó közötti választás jó lehetőség, főleg akkor ha egyedül élsz, vagy a partnered is hasonló tisztálkodási szokásokkal rendelkezik. Mindezt dobhatod a sutba ha gyerekeid vannak, mert így nagyon különböző tisztálkodási igényeket kell, hogy kielégítsen a fürdőszoba.

A legjobb szaniter családosok számára, a multifunkcionális zuhanyzós fürdőkád, ez a legjobb módja annak, hogy minden részletre kiterjedő megoldást találjunk. Ha választanunk kell a két lehetőség között, vagy le kell mondanunk a reggeli gyors frissítő zuhanyzásról, vagy a fiatal gyerekeket kell megfosztanunk a szórakoztató habfürdős pancsolás élményétől. Hogy minden igényt kielégítsünk mindkét megoldásra szükség lehet.

A kiszélesedő kád végében elhelyezett zuhanysarok az egyik legjobb fürdőszobai megoldás családok számára.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}”]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}”]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]