[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Egy ablak nélküli fürdőszoba kicsinek és sötétnek tűnhet akkor is, ha maga a terület tágas. Összeszedtünk neked pár tippet, melyekkel egy fényes és hívogató szobává teheted a sötét fürdőd, ahova mindennap be akarsz majd menni.

Falak és padló

Amikor egy ablak nélküli fürdőszobához választasz csempét, érdemes világosabb színeket keresni, mint például a fehér, semleges színek vagy a világosszürke. Ezek segítenek majd világosítani és feldobni minden sötétebb területet a fürdőben. Egy fehérre meszelt fapadló is segíthet feldobni a teret.

Tükrök

A tükrök mélységet adnak egy fürdőszobának azzal, hogy a nagyobb tér látszatát keltik, illetve még a fényt is visszaverik a szobában. Ahhoz, hogy ezt a legjobban kihasználhasd, egy nagy, egyszerű tükörre vagy egy nagy, tükrös szekrényre lesz szükséged. Ha a szobában sok a sötét sarok vagy lefelé ível a plafon, érdemes LED fényes tükröt keresni, ami jobban segít megvilágítani a teret.

Növények

Lehet, hogy nincsenek ablakok, amik beengednek egy kis fényt, de ez nem jelenti azt, hogy ne hozhatnád be a természetet kis, cserepes növények formájában. Pár kevés figyelmet igénylő növény nemcsak színt ad a térnek, de még el is feledteti veled, hogy nincsenek ablakok a fürdőben.

Csökkentsd a felesleget

Még akkor is, ha nagyszerű megvilágítással és rengeteg fényvisszaverő felülettel rendelkezel, egy rendetetlen fürdő sötétebbnek és kisebbnek tűnhet. Fali és mosdókagyló alatti tárolók segítenek elrejteni, de mégis kézközelben tartani a dolgaidat.

Mesterséges világítás

A megfelelő mennyiségű mesterséges világítás megtalálása egy kissé trükkös feladat. Túl kevés, és a szoba ugyanúgy sötét marad, viszont ha túl sok a fény, kimoshatja a színt, amit választottál a fürdőszobába. Gondold át, hogy hol van a legnagyobb szükség fényre, például a kád, tusoló vagy mosdókagyló, de ha plusz világítást szeretnél ezek felett, próbálj ki fénycsíkokat a mosdószekrény mögött!

Színes festékek

Ha nem akarod teljesen kicsempézni a fürdőszobát, egy világos színre festett fal segít fényesnek és tágasnak mutatni a teret. A fehér egy jó választás, mivel semleges és megtartja a szoba világosságát, de a pasztel színek is jók lehetnek, ha egy kis színt vinnél a fürdőbe. Kerüld el a túl sötét árnyalatokat, mivel azok csak szűkíteni fognak a szobán!

Válassz minimális kerettel rendelkező zuhanyfülkét

Annak érdekében, hogy tágasabbnak tűnjön a tér, válassz olyan zuhanykabint, amely minimális kerettel rendelkezik! A keret nélküli zuhanykabinok tökéletesek arra, hogy egy világosabb és légiesebb hangulatot teremtsenek.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]