[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”]

Nem is olyan sok évvel ezelőtt, szinte minden otthonban, a tipikus fürdőszoba három hagyományos darabból állt: mosdóból, WC-ből és zuhanykádból. Ez a típusú fürdőszoba a célját szolgálta. Azonban az évek múlásával a fürdőszoba egyre nagyobb és fényűzőbbé vált. Az elmúlt években a fürdőszobatervezők és a felújítók szinte teljesen elfelejtették a régi fürdőszobát, és minden szempontból megváltoztatták.

Megmutatunk néhány dolgot, amellyel te is modernebbé varázsolhatod a fürdőszobádat

1.Zuhanyzók és kádak

A fürdőszoba méretének növekedése lehetővé tette a nagy és divatos esőzuhanyok felszerelését. Burkolatukat illetően a túlméretezett, porceláncsempés négyzetek és a csiszolt kő gyorsan népszerűvé váltak mind a falak, mind a padló tekintetében, letarolva ezzel a hagyományos fürdőszobai cserép- és akrilzuhanyt. Sokan kedvelik, ha az egész fürdőszoba falát mintás, a mennyezetig futó porcelán csempe borítja.
A fürdőkádak ma már szinte gyógyfürdők, amelyeket kibővítettek és masszírozó fúvókákkal láttak el. Azok a lakástulajdonosok, akiknek nehézséget okoz a kádba való bemászás, ma már választhatnak olyan darabokat, amelyek oldalsó ajtókkal rendelkeznek.

2.Fürdőszoba padló

Amint azt korábban említettük, a csúcskategóriás fürdőszobák padlózata gyakran a falfelületek és a zuhanyzó részének meghosszabbításai. Például a zuhanyfülkékben használt burkolatot ki lehet terjeszteni a padlóra és néha a mosdó tetejére is. A modern fürdőszobákban gyakori a padlófűtés is. Két lehetőség van: elektromos fűtővezeték vagy hidraulikus cső, amely lefut a melegvíz-tartályról vagy a központi kazánrendszerről.

3.Energiatakarékos világítás

A távoli múltban a fürdőszobákat egyetlen izzók világították meg, például egy fénycső. Aztán az 1950-es években az öltöző lámpái, amelyek a tükröt keretezték, népszerűvé váltak. Most már eltűnt az energiát pazarló hagyományos világítás, és a régi, szabványos fénycsöveket száműzik a garázsba vagy a szekrénybe. Ezeket halogén lámpák és falra szerelhető fények váltják fel, amelyek fehérebb, vonzóbb megvilágítást biztosítanak a tükör mindkét oldalán.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]