[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

A fürdőszobát gyakran nem értékeljük eléggé. Gondolkodunk, álmodozunk, énekelünk vagy akár táncolunk a fürdőszobában, akkor miért kéne spórolnunk a tér díszítésével? Fontos, hogy a fürdőszoba dekorációja és kialakítása funkcionális és gyönyörű legyen, a nyugodt pihenés érdekében. Függetlenül attól, hogy házban vagy lakásban élsz, ugyanolyan figyelmet kell a fürdőszobára fordítani, mint bármely más helyiségre. Íme néhány egyszerű ötlet a fürdőszoba falainak feldobásához.

1,Színösszeállítás

Szeretnél egy kis színt vinni a fürdőszobádba, de nem akarsz túlzásba esni? Kombináld a fehéret egy másik színnel, hogy a fürdőszobád szép és elegáns legyen. Ügyelj azonban arra, hogy egyensúlyban legyen a kiválasztott szín és a fehér.

2,Fehér

Az egyszerűség és az elegancia személyre szabható ezzel a fürdőszoba kialakítással. A teljesen fehér mennyezet és a falak tökéletesen illeszkednek a természetes fényt behozó ablakhoz. A fehér fürdőszobai szerelvények egy másik semleges árnyalattal kombinálva jól mutatnak.

3,Kerámia csempék

A különböző mintájú kis kerámia burkolólapok bármilyen területen csodálatosan néznek ki. Létrehozhatsz akár egy teljes falat, amely tele van ezekkel a lapokkal. Csak koncentrálj az egyik falra, és a fürdőszoba szinte teljesen átalakul.

4,Funkcionalitás mindenek előtt

A stílus és a funkcionalitás gyakran kéz a kézben járnak. Mindkettő egyenlő mértékű lehet. Például a gyönyörű tükörkeret és a mosogató alatti rusztikus asztalok, amelyek tárolóhelyként szolgálnak, egyszerre stílusosak és hasznos funkciót is betöltenek.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]