[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

A fürdőszobát gyakran nem értékeljük eléggé. Gondolkodunk, álmodozunk, énekelünk vagy akár táncolunk a fürdőszobában, akkor miért kéne spórolnunk a tér díszítésével? Fontos, hogy a fürdőszoba dekorációja és kialakítása funkcionális és gyönyörű legyen, a nyugodt pihenés érdekében. Függetlenül attól, hogy házban vagy lakásban élsz, ugyanolyan figyelmet kell a fürdőszobára fordítani, mint bármely más helyiségre. Íme néhány egyszerű ötlet a fürdőszoba falainak feldobásához.

1,Mintás falak

Az üres falak unalmasak. Próbáld ki azt, hogy matricákkal vagy rajzokkal dobod fel a fürdőszobád belsejét. Válassz ki egy falat, ami csupasz, majd válassz egy neked tetsző fali matricát és kész is a dekoráció. Ha művészi vénával rendelkezel, akár saját kezűleg is festhetsz valamit a falakra.

2,Tükrök

A tükrök dekorációs elemként is tökéletesen működnek. Használhatod őket akár fényképek, festmények háttereként is, de ha csak önmagában alkalmazod őket, az is kitűnő választás, hiszen a tükrök megnagyítják a teret.

3,Színes falak

A legtöbb embernek soha nem jut eszébe az élénk színek választása, ha a fürdőszobáról van szó. A legtöbben semleges árnyalatot vagy monokróm fürdőszobát választanak. Ennek ellenére ajánlott a szokatlanabb dolgok kipróbálása. Válassz például több színű csempét a fürdőszoba egyik falának dekorálásához. Ennek köszönhetően a tér fényesebb és vonzóbb lesz.

4,Fa részletek

A fa ideális mindenféle fürdőszobához. Ha nem akarsz túl szokatlan dolgokat választani, de mégis valami különlegeset szeretnél, akkor válaszd a fát. Ez használható a zuhanyzóban és a bútoroknál is. Egy kis fából készült asztal a piperecikkek elrendezéséhez szintén nagyszerű kiegészítője lehet a szobának.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]