[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

Bár tisztában vagyunk azzal, hogy a nagyobb nem feltétlenül jelent jobbat, azt is tudjuk, hogy sokkal könnyebb egy nagy szobával tervezni. Néhány helytakarékos tipp a legkisebb fürdőszobát is sokkal praktikusabbá és esztétikusabbá tehet.

Üveg

Átlátszó tulajdonságainak köszönhetően az üveg elősegítheti, hogy a szoba nagyobbnak és nyitottabbnak tűnjön, akkor, ha odafigyelsz olyan részletekre, mint az anyag, a színek stb. Nézd meg, hogyan segíthet a modern, keret nélküli üvegajtókkal ellátott zuhany apró fürdőszobádnak elegánsabb és látványosabb teret adni.

Ovális kád

Bár egy szabadon álló kád több helyet foglal el, mint egy zuhany, az ovális kád lekerekített sarkai miatt sokkal lágyabb megjelenését idéz elő.

Sarkok

A fürdőszoba méretétől és elrendezésétől függően a sarkokat is többféleképpen ki lehet használni, a falra szerelhető polcoktól a szabadon álló kádig. Csak győződj meg arról, hogy a fürdéshez szükséges kellékek (szappanok, samponok, gumikacsa …) mind könnyen elérhetők a kádból.

Tárolási elemek

A  könnyen hozzáférhető kialakítás érdekében tárolj minden fürdőszobai kiegészítőt külön fiókba vagy dobozba

Tükrök

A régi gyógyszeres szekrények, amelyekben volt tükör és beépített tároló valójába soha nem mentek ki a divatból, ami azt jelenti, hogy ha egy ilyet választasz a fürdőszobádba (nyilvánvalóan a megfelelő stílusban és méretben) azzal a helyspórolás mellett még a teret optikailag is nagyíthatod.

Festék

Ha kis fürdőszobádban nem magas a mennyezet, akkor festék segítségével érd el a magasság illúzióját. Válassz egy sötétebb színt a fal alsó részéhez, majd válts egy sokkal világosabb árnyalatra a fal / mennyezet többi részéhez.

Alapterület

A falra szerelt bútorok továbbra is nagyon praktikusak. És mivel a fürdőszobai mosdók végtelen számú stílusban, méretben, szélességben és mélységben állnak rendelkezésre, ez azt jelenti, hogy könnyen beszerezheted a tökéletes falra szerelhető darabot, hogy kevesebb helyet foglalj el az alapterületedből.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]