[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Összegyűjtöttünk 5 tippet, aminek segítségével rusztikus hangulatúvá varázsolhatod a fürdőszobádat!

1.Világítás

Ami a fürdőszobát illeti, a világítás nagyon fontos. Előfordulhat azonban, hogy a szokásos lámpák nem illenek bele a rusztikus környezetbe. Válassz üveg vagy fém lámpát! Ez nemcsak a rusztikus részletekre hívja fel a figyelmet, hanem könnyedén megvilágítja a helyiséget is.

2.Fém elemek

Bár valószínűleg a fa dekorációs elemek fognak dominálni a fürdőszobádban, érdemes beszerezni néhány fém kiegészítőt is. Ez segít megteremteni a kívánt megjelenést anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy a nedvesség hogyan hat majd rájuk, hiszen jobban ellenállnak a víznek, mint a fa.

3.Alkatrészek

Ha csak egy apró változtatással szeretnéd rusztikusabbá tenni a fürdőszobád megjelenését, akkor remek választás lehet az, ha a mosdókagyló vagy a kád egy-egy alkatrészét, például a csapokat cseréled ki rusztikusabb megjelenésű elemekre.

4. Padló

Azok, akik komoly változásokat szeretnének végrehajtani a fürdőszobájukban, kezdjék el a padló cseréjével. Az egyik opció, ami nagyon jól mutat, az a laminált fa deszka. Vannak köztük olyanok, amelyek vízállóak, így nem kell aggódni, hogy a nedvesség idővel kárt tesz a padlóban.

5. Fal

Rusztikus fürdőszoba faldekorációja olyan tárgyakból állhat, mint a törülközőkampók, bekeretezett képek, stb, a lényeg, hogy ne ess túlzásba a különböző elemek kombinálásával, mert különben rendetlen hatást érsz el.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]