[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Ha fürdőszobát szeretne átalakítani, akkor nagyon sok mindent figyelembe kell vennie. Kád vagy zuhanyzó legyen, mekkora, hol helyezkedjen el, milyen stílusú és formájú legyen és hasonlók. Ahhoz, hogy a hely adottságaihoz képest a legjobbat tudja kihozni érdemes pár dolgot figyelembe vennie. Ehhez szeretnénk most pár tanácsot adni, amit ha megfogad, praktikus és kényelmes fürdőszobája lehet.

Zuhany

Az első és legfontosabb, hogy zuhanyt vagy kádat szeretne. Ha a zuhany mellett dönt, akkor is fontos a méret, illetve, hogy milyen könnyen tisztítható. A legjobb az üveg vagy valamilyen bevont műanyag, amit könnyen le lehet akár egy ruhával is törölni. Emellett a zuhanytálca kialakítására kell még nagy gondot fordítani, ami lehet padlóval egy szintbe épített, ami akadálymentessé és kényelmesebbé teszi a fürdőszobát, azonban ehhez rendelkezni kell egy bizonyos beépítési mélységgel is.

Fürdőkád

A fürdőkádunk nagyon sokféle lehet, sarok- vagy hosszúkás, fal melletti vagy szabadon álló. Ahhoz hogy kényelmesen elférjünk benne, a méret kiválasztásánál gondoljuk át, hogy mekkora emberek, illetve egy vagy két személy fogja használja majd. Ha ez mind megvan, akkor már csak a burkolatot és a csaptelepet kell kiválasztani, ami lehet a kád peremére rögzített vagy falra szerelt, illetve egykaros, vagy kétgombos. Természetesen mindegyiknek megvan a maga előnye, és hogy milyen elrendezésben a leghatékonyabb.

Mosdó

A mosdónál nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy hányan fogják használni, hisz minél többen annál jobb, ha dupla vagy legalább nagyméretű mosdót választ az ember. Ezenkívül fontos a megfelelő pakolófelületről és szekrényekről is gondoskodni, hogy ne csak kényelmes, hanem esztétikus is legyen a helyiség.

WC

A WC lehet falra szerelt vagy külön álló, de a lényeg, hogy megfelelő magasságú legyen, ezért mindenképpen üljön rá, próbálja ki mielőtt megvenné az adott terméket. A higiéniai szempontok miatt érdemes könnyen ápolható és tisztítható terméket választani, olyat, amelynek sima a felülete és nincsenek nehezen elérhető kis részei sem.

Akár mosdót, kádat vagy WC-t szeretne venni, a lényeg, hogy Önnek tetsző és az Ön számára kényelmes megoldást keressen és válasszon, hisz ma már mindenre van megoldás csak meg kell találnia az Ön számára legjobbat.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]