[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Képzeld el, hogy ébredés után besétálsz egy ragyogó fehér, rendezett fürdőszobába, ahol nem kell a szennyes ruhákat kerülgetned és nem kell az elveszett fogkrém után kutatnod. Úgy hangzik, mint egy álom, igaz?

Van egy jó hírünk: ennek az álomnak a megvalósítása nem is olyan nehéz, mint gondolnád. Amire szükség van, az egy nagytakarítás és akaraterő a tisztaság és a rendezettség elérése érdekében, és máris tied lehet az a minimalista fürdőszoba, amiről álmodtál.

Azonban mielőtt tovább mennénk, beszéljünk egy kicsit a minimalista stílusról…

1.Milyen a minimalista fürdőszoba?
A minimalizmus lényege a tér rendezetlenségének megszüntetése és megszabadítása minden felesleges darabtól, mint például a felesleges bútorok és dekorációs elemek és ami a legfontosabb, a szemét. A minimalista tér végeredménye egy letisztult és egyszerű megjelenés.

A minimalizmus néhány lényeges elemre való lebontásról szól. Gondoljon egy minimalista hálószobára, ahol az egyetlen szükséges elem az ágy, egy egyszerű éjjeliszekrény és egy komód lenne.

A másik, ami kiemelkedővé teszi a minimalista teret, az a rendezettség, hiszen a kevesebb néha több, főleg ha nem mutatkoznak rendetlenség jelei.

2.Szabadulj meg (majdnem) mindentől
A fürdőszoba remek helyiség a minimalista stílus kipróbálására. Íme néhány egyszerű tipp! Szabadulj meg a legtöbb dologtól! Miért lenne szüksége bárkinek négy üveg samponra és hat különböző típusú hidratálóra? A minimalista fürdőszoba még mindig lehetővé teszi, hogy megtartsd, amire szükséged van, csak kisebb mennyiségben. És igen, mivel a szappanok, hajkefék, sminkek, törölközők – és ki tudja még mi, amit még a fürdőszobában tartasz- gyűjteménye rendetlenségnek számít, itt az ideje egy takarításnak! Ne feledd, hogy csak a lényeges dolgokra koncentrálj!

3.Ne vidd túlzásba a dekorálást
Tartsd meg a dekoratív elemeket egy másik helyiség számára, hiszen ezek nem illenek bele a minimalista fürdőszobába. Ennek a célja egy egyszerű, letisztult tér kialakítása, amibe nem fér bele a felesleges dekoráció.

4.Használj üvegeket
Bármilyen más tárolóeszköz is megteszi, de az üvegtárolók praktikusságuk mellett még jól is mutatnak. Ne feledd, hogy egy minimalusta fürdőszobában a zárt szekrényajtók mögött is rendnek kell uralkodnia!

5.Tisztítsd le az összes felületet
Lehet, hogy némi erőfeszítésre és akaraterőre van szükség, de nem lehetetlen, hogy tisztán tartsd a fürdőszoba összes felületét, főleg hogy ez alkotja a minimalista tér, a fürdőszoba és minden más létfontosságú alapját.

6.Tartsd tisztán
Olyan egyszerű egy törölközőt vagy pólót a földre dobni, de a tisztaság kulcsfontosságú, ha egy minimalista fürdőszobáról van szó! Azon kívül, hogy ezeket a dolgokat egyből a szennyestartóba rakod, vagy felakasztod oda, ahol lennie kell, szánj egy percet arra, hogy gyorsan letörlöd az olyan felületeket, mint a mosdó és a WC. Ezzel az egyszerű és pár perces trükkel sokkal könnyebben tisztán tarthatod a helyiséget.

7.Ha teheted, legyen minden fehér
Bár ez a lépés nem kötelező, mégis biztosítja a minimalista design tökéletességét. A fehérben pedig az a nagyszerű, hogy különféle árnyalatokban kapható, így kedved szerint kombinálhatod őket.

8.A minimalista fürdőszoba előnyei
Most, hogy már tudjuk, hogyan alkossuk meg a minimalista fürdőszobánkat, beszéljünk kicsit arról is, hogy miért jó ez nekünk.
Szervezettebb tér: A mai kaotikus világban jó, ha van legalább egy szoba, amely mindig rendezett marad. Képzeld csak el, hogy minden reggel besétálsz egy tökéletesen tiszta és zavartalan fürdőszobába – ez biztosan segít abban, hogy jó hangulattal induljon a nap.

Kevesebb takarítás: Nincs több kapkodós, mérgelődős súrolás a saroktól sarokig minden alkalommal, amikor vendégeid vannak, hiszen a minimalista fürdőszobádban kevesebb dolgot kell takarítani.

A minimalizmus pozitív megközelítése: Amint rájössz a minimalizmus előnyeire, ez arra fog ösztönözni, hogy ugyanezt tedd az a ház többi szobájával is.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]