[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default”]

A fürdőszoba felújítása előtt történő lista készítése segít elkerülni az apróbb hibákat, az elhamarkodott döntéseket és az ütemezési késéseket. Olvasd el listánkat és tudd meg, hogy hogyan érdemes belevágni a fürdőszoba felújításába.

1.Környezettudatosság

A lakberendezési projektek során sokféle építőanyagot használnak. Dönts a környezetbarát termékek és építési módszerek mellett! Minden apró dolog képes változást hozni. Járj utána a padló, a bútorok és a burkolatok környezetbarát alternatíváiról. Keresd azokat, amelyek megújuló anyagokból (például bambuszból) vagy újrahasznosított termékekből (például üvegpultok vagy mosogatók) készültek!

2.Szellőzés

A fürdőszoba kinézete létfontosságú a felújítás szempontjából, de az apró részleteket, mint például a megfelelő szellőzést, nem szabad figyelmen kívül hagyni. Beleírtad az elszívó ventilátort az előre elkészített tervedbe? Esetleg cserélni vagy áthelyeznie kell a meglévő ventilátort? A biztonság és a teljesítmény érdekében a fürdőszoba minden szellőzését közvetlenül a szabadba kell vezetni, nem pedig a tetőtérbe vagy a ház holt terébe. Ügyelj arra, hogy új fürdőszobád optimális levegőminőségű legyen, megfelelő szellőzéssel, a szoba méretétől elhelyezkedésétől függően!

3.Fény

A világítás kulcsfontosságú szerepet játszik a fürdőszoba kialakításában, az átalakítás pedig ideális a meglévő világítás cseréjére vagy korszerűsítésére. Kutasd fel a piacon elérhető stílusokat, gondold át, hogy milyen típusú világításra van szükséged! Ne feledd a természetes fényt, és fontold meg az ablakok nagyítását vagy hozzáadását!

4.Termékek

Miután kiválasztottad a stílusodnak megfelelő dizájnt, keresd meg a bele illő termékeket! Vess egy pillantást a rendelkezésre álló különféle stílusokra és aktuális trendekre! A mai piac a klasszikus formáktól a modern formákig mindent kínál. Gyűjts ötleteket különböző online felületekről, mint például a pinterest, melyek segítségével sokkal könnyebben létre tudod majd hozni álmaid fürdőszobáját!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]