[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

Amikor vendégek fogadására készülünk, hajlamosak vagyunk az ágynemű mosására, a vendégszoba előkészítésére és a hűtőszekrény teljes feltöltésére fókuszálni. Ezek a feladatok ugyan fontosak, de emiatt a fürdőszoba előkészítése gyakran háttérbe szorul.

Akár külön fürdőszobád van a vendégek számára, akár a sajátodat osztod meg velük, néhány dolgot megtehetsz annak érdekében, hogy látogatóid teljes kényelemben érezzék magukat amikor a fürdőszobát használják.

1,Az alapok

Mindenekelőtt győződj meg arról, hogy vendégei könnyedén hozzáférnek-e az alapvető dolgokhoz. Ez azt jelenti, hogy WC-papírtekercsek vannak egy jól látható helyen, illetve néhány zsebkendőt, fogkrémet, szappant, sampont, balzsamot, valamint borotválkozó gélt és új borotvát is, kézfertőtlenítőt és légfrissítőt is érdemes könnyen észrevehető és elérhető helyre rakni.

2,Törölközők

Mindannyian egyetértünk abban, hogy egy gyönyörű vendég ágyneműkészlet elengedhetetlen, de nem szabad megfeledkezni a vendégek törölközőiről sem. Egy frissen mosott fürdőlepedő, kéztörlő és néhány extra törölköző mindig jól jön. Ügyelj arra, hogy a törölközőszárítók, akasztók is jól látható helyen legyen, hogy a vendégeid tudják, hova kell felakasztaniuk száradni a különböző textíliákat.

3,Köntös

Egy luxusszállodában való tartózkodás alatt az egyik kedvenc dolgunk a szekrényben várakozó pazar fehér köntös. Teremtsd meg te is ezt az érzést és vásárolj egy vagy két fürdőköpenyt a látogatók számára, és akaszd fel őket a szobájuk akasztóira. A siker garantált.

4,Gyertyák

Egy lágy illatú gyertya a fürdőszobában egy újabb olyan apró lépés, ami minden vendég szívét megmelengeti. Válassz semlegesebb illatú gyertyát azoknak a vendégeknek, akiknek érzékenyebbek lehetnek az erős illatokra. Helyezz el néhány gyufát is a közelükben.

5,Extrák

Ahhoz, hogy vendégeid semmiben ne szenvedjenek hiányt, fektess be néhány olyan piperecikkbe és kozmetikumba, amelyekre valószínűleg szükségük lesz, de lehet otthon felejtik őket. Helyezd őket a fürdőszoba pultjára, hogy a látogatók tudják, hogy nyugodtan használhatják őket. Ezek alatt a kiegészítők alatt például a következőkre gondolunk: fogkefe, sminklemosó, testápoló, fésű, fényvédő

6,Elsősegélycsomag

Az elsősegély-készlet egyike azoknak a tárgyaknak, amelyekre valójában nem is gondolsz … amíg nincs rá szükséged. Ezt nem szükséges ezt feltűnő helyen tartani, de mindenképpen legyen egy a fürdőszobában (esetleg a mosdókagyló alatt vagy stílusosan a falon).

7,Habfürdő

Ha van egy szép fürdőkádad szerezz be néhány habfürdőt vagy fürdősót. Tedd ezeket az elemeket egy kosárba a kád mellé, hogy könnyen hozzáférhessenek a vendégeid.

8,Könyvek, magazinok

Tartsd néhány magazin legújabb kiadását illetve néhány könyvet a fürdőszobában. Ha jól ismered a vendégeidet, kedveskedhetsz nekik olyan olvasmányokkal, amelyekről tudod, hogy érdeklik őket.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]