[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”]

Kevés anyag rendelkezik olyan textúrákkal és színekkel, mint a fa. De mi a helyzet ennek a használatával a fürdőszobában? A logikus gondolkodás azt mondja, hogy a nedves fa kitágulhat és megrepedhet, ennek ellenére számos tervező megoldotta ezt a problémát.

Most pedig megmutatjuk, hogyan…

1. Padló

A PVC-ből és faszemekből készült vízálló fa padlónak köszönhetően már nem kell stresszelnie, hogy az elegáns fa padló nedves és sérült lesz. Fontos megemlíteni, hogy a vízálló fa számos stílusban és színben is kapható, ráadásul sokkal megfizethetőbb, mint más alternatívák

2. Fal

Ahelyett, hogy csupasz vagy enyhén lakkozott fa paneleket használna, válassza a fa hatású falburkoló paneleket, hogy luxus kinézettel ajándékozza meg fürdőszobáját. A burkolólapok vízálló kivitelben is kaphatók, minimális erőfeszítést igényelnek a tisztítás terén, ráadásul nem használnak fugázást (mivel nincsenek hasadékok a penészedés is elkerülhető).

3. Munkalapok

Egy gazdag textúrájú fa munkalap ellensúlyozza a sima kerámiát és a fém szerelvényeket a fürdőszobában. Azonban oda kell figyelni, hogy védjük a fát a sérülésektől, víztől.

4. Újrahasznosított tárolók

Az újrahasznosított darabok az otthon kialakításához és dekorációjához egyre divatosabbá és népszerűvé válnak. Így nem kell kétszer átgondolnod, hogy régi istállófából, raklapfából és más típusú régi fából készíts egy fürdőszobai tárolót.

5. Mosdók és kádak

Az olyan fákat, mint a cédrus és a hinoki, évszázadok óta használják japánban a mély áztató kádak készítéséhez. De ha saját luxus fából készült kádra vágysz, akkor beszélned kell egy szakemberrel aki néhány havonta karbantartja lenolaj dörzsölésével.

6. Ultramodern fürdőszobák

A világos tónusú fák fantasztikusak a sima, minimalista vonalakkal pompázó modern terek számára. A fürdőszoba kialakításához azonban javasoljuk a szürke fa használatát is, hogy elősegítsd egyes darabok kiemelését, miközben kifinomult külsőt biztosítasz a szobának.

7. Hagyományos fürdőszobák

A hagyományos fürdőszobai átalakítás során a sötétebb fákra, például a gesztenyére és a mahagóni fára támaszkodhatsz. És ne feledd, hogy a fal alsó felének burkolása is egy olyan trend, amely már jó ideje népszerű, mivel biztosítja a bájos és hívogató lágy vidéki hangulatot.

8. Rusztikus fürdőszoba

A rusztikus beütésű fürdőszobához semmi nem lehet jobb, mint az újrahasznosított fa. Ezt fel lehet használni a falak burkolására, a padló díszítésére vagy akár bútorok és készítésére, beleértve a nyitott polcokat is.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]