[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

A legkisebb fürdőszoba is nagy benyomást kelthet, ha jól van megtervezve. Egy kicsi fürdőszoba egyszerre szép és funkcionális is lehet. Íme néhány tervezési tipp, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki fürdőszobádból.

 

Készíts tervet

A lakásfelújítások általában gördülékenyebben mennek, ha a kezdetek előtt van egy terved. Gondolj arra, hogy a szoba most hogyan működik, és hogyan szeretné, ha működne. Mit kell hozzáadni, eltávolítani vagy kicserélni? Mely színeket és stílusokat részesíted előnyben? Fontos eldönteni, hogy mit tehetsz meg magad, és mely feladatokhoz van szükség profi vállalkozóra. A teret pontosan meg kell mérni a terv szempontjából. Fontos, hogy ezek a tervek kéznél legyenek, amikor új berendezési tárgyakat és kiegészítőket vásárolsz a szobához.

Tervezési tipp: A fürdőszoba kialakítási terve segít lépésről lépésre elérni céljait. De mindenképpen kalkulálj néhány plusz költséggel, mert előfordulhat, hogy a dolgok nem pontosan úgy mennek, ahogy tervezzük.

Cseréld le a régi padlót

Az új padló nagy változást jelent a félfürdő felújításakor. A háztulajdonosok gyakran felvágnak a legfelsõbb padlóburkolatokkal, például a travertinel vagy a márvánnyal, mert ilyen kis helyen megengedhetik maguknak.

Ma a piacon annyi padlóburkolási lehetőséggel lehet találkozni, hogy biztos megtalálod azt, ami a legjobban illik a fürdőszobád stílusához.

Az igazi fa padló és a faltól falig szőnyegpadló nem ideális anyag, mert túl sok nedvességet visszatart. A felesleges víz idővel kárt okoz, és további javítási munkákhoz vezet.

Tervezési tipp: A nagy csempékkel vékony fugázó vonalakkal a kis helyiségek nagyobbnak tűnnek, különösen akkor, ha a falakon folytatódnak.

Válassz mosdótálat

A mosdókagylók sokféle stílusban, színben, formában és méretben kaphatók. Lehetnek önálló szerelvények, vagy egy mosdószekrény vagy állvány részei. A fürdő számára a legjobb megoldás kiválasztásához gondolj a jelenlegi mosdókagylóra és a tervre. Több helyet kell felszabadítani? Modern, hagyományos vagy átmeneti stílus az ideális számodra?

Tervezési tipp: Egyre népszerűbb, hogy egy modern mosdókagylót egy vintage bútorra, például egy fából készült íróasztalra vagy egy antik asztalra helyeznek. A régi és az új stílusok keveredése nagyon izgalmas végeredményhez vezet.

Cseréld le a csapokat

Új csapok felszerelése javítja a fürdő megjelenését és működését. Még a fürdőszoba tisztaságát is növelhetik. Például az érintés nélküli automatikus csapok a legkorszerűbb infravörös technológiát használják a vízhőmérséklet szükség szerinti bekapcsolására. A Nordic Víz- és Anyagintézet tanulmányai azt mutatják, hogy kevesebb mikroba van jelen érintés nélküli csapokban, mint a hagyományos karokon. Ez módszer csökkenti a vízfelhasználást is, mivel automatikusan kikapcsol és megszünteti a lassú szivárgást.

Tervezési tipp: Adj hozzá egy modern csapot, hogy elbűvölő kézmosási élményben részesítsd magad és másokat.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]