[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.14.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

A fürdőszoba, mint a pihenés és a kikapcsolódás, sőt, a nap végén a szeretteinkkel való találkozás helyszíne, a lakás egyik fontos helyisége lett. De ahogy a melegebb napok kezdenek elszállni, és a hűvös téli esték beköszönnek, könnyen előfordulhat, hogy a fürdőszoba elveszíti vonzerejét, és az otthon más helyiségei kerülnek főszerepbe.

Ennek azonban nem kell így lennie, sokféleképpen gondoskodhatunk arról, hogy fürdőszoba az év bármely szakában a pihenés és a kényelem színhelye maradjon. Úgy gondoltuk, hogy kiemelünk néhány egyszerű módszert, hogy a fürdőszoba télen is egy olyan hely legyen, ahol jó időt tölteni.

 

  1. Szerezz be egy fűtött törölközőtartót. Az új trendek közé tartoznak a falhoz külön-külön rögzíthető egyedi sínek. A helyigénytől függően használhatsz csak egyet vagy akár négyet is. Ezek nem csak helyet takarítanak meg a szabadon álló sínhez képest, de a lebegő krómozott “létra” hatás egy unalmas falat is érdekessé varázsolhat.
  2. Frissítsd fel a melegvíz-rendszert! Tudod, hogy hány éves a melegvíz-rendszered? A régi rendszerek nem lehetnek hatékonyak, ami hatással lehet a zuhanyzó által szolgáltatott melegvíz mennyiségére és állagára. Az újabb gázmelegítők alacsonyabb üzemeltetési költségekkel, valamint kompakt méretekkel rendelkezhetnek, hogy elférjenek a lakóegységekben és más szűk helyeken is.
  3. Fontold meg a padlófűtést. Ha fürdőszobafelújításon gondolkozol, és szeretnéd felfrissíteni a padlóburkolatot, a padlófűtés olyan egyszerű kiegészítés lehet, amely szó szerint átalakítja a téli fürdőszobai élményt.
  4. Szerelj fel egy fűtőventilátort. A fürdőszobai fűtőtesteknek többé nem kell csúnya látványelemeknek lenniük. A ventilátoros fűtőtestek ma már fehér és rozsdamentes acél kivitelezésben is kaphatók, és érintőleges ventilátorokat használnak, amelyek kisebb zaj mellett nagyobb hőteljesítményt biztosítanak, így továbbra is nyugodtan és kényelmesen pihenhetsz a fürdőszobában.
  5. Próbálj ki egy új zuhanyrózsát. Miért ne szereznetnél be egy új zuhanyrózsát? Az újfajta zuhanyfejek nem csak jó vízlefedettséget biztosítanak, de sok modell lenyűgöző víztakarékossági besorolással is rendelkezik.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.13.0″ global_colors_info=”{}”]Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.
[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″ global_colors_info=”{}”][caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]