[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Csak azért, mert kicsit a fürdőszobád, nem kell feláldoznod a stílust és a megfelelő működést. Ebben az útmutatóban felvázoljuk a legújabb lakberendezési trendeket, melyekről tudnod kell, hogy feldobd a kicsi fürdőszobád 2020-ban.

A kis fürdőszobák sok problémát okozhatnak és a tervezéssel kapcsolatos ötleteidet gyakran ezekhez megfelelően kell változtatni. Amikor egy kis fürdőszobát tervezel, sokkal alaposabban át kell gondolni a bútorok elhelyezését. Egy nagyobb fürdőszobához képest, a

kis változások a bútorok elrendezésében hatalmas különbséget tehetnek a fürdőszoba megjelenésében és hangulatában.

Amikor fürdőszobai ötleteken gondolkodsz, az is fontos, hogy figyelembe vedd a jelenlegi vízvezeték helyét. Csövek mozgatása a fürdőszobában, különösen a wc csövek, nagyon drágák lehetnek. Emiatt valószínűleg a WC-t, a mosdókagylót és a zuhanyzót/kádat nagyjából ugyanazon a helyen érdemes átvezetni.

Legjobb tippek a helymegtakarításhoz:

Fali bútorok

Az egyik legegyszerűbb módszer arra, hogy tágasabbnak érződjön a fürdőszoba az, hogy felemeld a bútorokat a padlóról. A falra szerelt bútorok növelik a fürdőszoba látható területét, ami az extra tér illúzióját kelti. A falra szerelt bútorok megkönnyítik a fürdőszobák tisztán tartását is.

A falra szerelhető öltözőasztal egy jó kezdet lehet. Ebben foglal helyet a mosdókagyló és tárolóhelyet is biztosít alul, ami segít rendet tartani.

Bútor méret

Amikor új bútorokat teszel a fürdőszobába, a megfelelő méret kiválasztása elengedhetetlen. Ha a mosdóegység túl nagy, a fürdőszoba szűkebbnek és kisebbnek tűnik majd. Viszont ha a bútor túl kicsi, valószínű, hogy nincs elegendő hely mindent tárolni, amire szükséged van, ami rendetlenséghez vezethet.

Sarokkerámia

Ha kicsi a fürdőszobád, fontos a rendelkezésre álló hely maximalizálása. A sarok wc-k, mosdók és kádak hatékony megoldások lehetnek a tér kihasználására.

Bár nem a leggyakoribb látvány, egy sarok wc segíthet helyet felszabadítani egy kisebb fürdőszobában egy nagyobb mosdókagyló vagy kád számára.

Keret nélküli zuhany

A keret eltávolítása a zuhanyzóról fantasztikus módszer a fürdőszobában lévő rendetlenség látszatának csökkentésére. Tökéletes a minimalista stílus szerelmeseinek, mivel a keret nélküli, üveg zuhanyzók lehetővé teszik a fény áramlását, ami szintén segíti a rendetlenség látszatának csökkentését.

Maximalizáld a tükröket

A tükrök kiválóak arra, hogy kis fürdőszobád nagyobbnak tűnjön. Nem csak a fényt tükrözik, de emellett extra mélységet is adnak. Tükör kiválasztásakor, válassz egy keret nélkülit, amely segít minimalista, tiszta látványt teremteni.

Magas fürdőszobai szekrények

Ha nincs vízszintesen tér a fürdőszobában, miért ne mehetnél függőlegesen? A magas fürdőszobai szekrényekben minden alapvető tárgy elfér, nagy alapfelület szüksége nélkül. Gondolj egy átlagos fürdőszoba elrendezésére, sok elem lesz alul, de felül nincs kihasználva.

A magas fürdőszoba szekrény jól néz ki önmagában, vagy felszerelheted a mosdókagyló mellé, hogy minden fontos dolgod kéznél legyen. Azonban azt javasoljuk, hogy magas szekrényeket elszórva használj, mivel túl sok belőlük szűkössé tehetik a teret.

Kombinálj fürdőszobai bútorokat

Ha kicsi a hely, az egyik lehetőség a fürdőszobai bútorok kombinálása. Egy wc és mosdókagyló párosítással plusz tárolóhelyet szabadíthatsz fel, vagy lehetőséget teremtesz egy nagyobb kádra/tusolóra.

Zuhanyzópolc

A zuhanyzópolc egy kiváló módszer a zuhany falfelületének maximalizálására.

Padlófűtés

A radiátorok és a fűtött törölközőtartók sok helyet foglalhatnak el a falakon. A padlófűtés beszerelése kiváló módja annak, hogy minimalizáld a falon lévő zsúfoltságot és, hogy a lehető legtágasabb tér érzetét keltsd.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]