[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″]

Az arckezeléseket, a pihenést és az uborkás vizet nem kell csak egy hétvégi kiruccanásra korlátozni – alakítsd át saját fürdőszobádat úgy, hogy igazi wellness élményt nyújtson. Lassíts le, és tedd a fürdőszobát egy kifinomult térré, nagyobb átalakítás nélkül. Add meg a fürdőszobának mindazokat a tulajdonságokat, amelyekre vágysz akkor, amikor wellnessezni mész: hangulatot, derűt és tisztaságot. Gondoljon nyugtató színekre, a nyitott térre, a megfelelő világításra és a megnyugtató részletekre. A kisebb átalakítás nem igényel túl sok időt. Csak néhány egyszerű újításra és egy kis kreativitásra van szükség.

Készen állsz a saját wellness-élmény megkezdésére? Fogadd meg ezeket az egyszerű ötleteket, és máris érezni fogod a változást.

Legyen megfelelő a világítás

Változtasd meg fürdőszobád energiáját egyszerű világítási beállításokkal – adj hozzá egy fényerő-szabályozót, vagy helyezz gyertyákat a szoba különböző részeire a lágyabb hangulat elérése érdekében. Vigyél életet a térbe növényekkel, vagy akár egy kis akváriummal, ha van neki hely.

Készülj fel a kényeztetésre

Vásárolj be a kedvenc szépségápolási termékeidből, hogy otthon kényeztethesd magad. Ezeket tárold nyitott polcokon vagy üvegpoharakban. Azon túl, hogy igazi wellness külsőt kölcsönöznek a fürdőszobádnak, még dekorációs elemként is tökéletesen működnek.

Hozz létre egy nyitott teret

Vagy legalább az illúzióját teremtsd meg. A világos falszínek és a csempék, a függönyök és a rengeteg tükör segítenek megnagyítani a teret.

Kelts feltűnést a zuhanyzó kiegészítőivel

A zuhany a szoba szíve – így legyen minél meghatározóbb. Az extravagáns élmény érdekében szerelj be esőztető fejet, vagy ha van kádad, szerezz be egy kádtálcát, és díszítsd gyönyörű szappanokkal, kéztörlővel vagy akár könyvekkel.

Figyelj a textúrákra

A kényelmes törölközők, puha padlószőnyegek és a köntös elengedhetetlen kellék. Semmi sem áraszt nagyobb luxust, mint a vadonatúj törölközők, amelyek kiegészítik a fürdőszoba palettáját.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]