[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Nem minden fürdőszobában van hely szekrényeknek, különösen a vendégfürdőszobákban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden remény elveszett a fürdőszoba átalakításával kapcsolatban. Ha olyan fürdőszobai polcokat keresel, amelyek tökéletesen illeszkednek a fürdőszobádba anélkül, hogy túl sok helyet foglalnának, akkor kezdd el keresni a szabadon álló, a falra szerelhető és a sarok fürdőszobai polcokat.

A fürdőszobai polcegységek tökéletes alternatívát jelentenek a beépített polcok beszerelésével szemben. Ezek a fürdőszobai polcok kisebb méretűek, gyakran a padlón állnak vagy a falra szerelhetők, és gyakran több fiókkal rendelkeznek. A fürdőszobai polcegységek számos különböző stílusban és kivitelben kaphatók. Ha olyan fürdőszobai polcokat keresel, amelyek kiemelik fürdőszoba megjelenését, egy üvegből készült egység megteszi a hatását. Ha valami karakteresebbet szeretnél, akkor egy fa egység megadja a fürdőszobának a szükséges szilárd alapot.

A fürdőszobai polcok kiválasztása

A fürdőszobai polcok különböző méretekben, formákban, gyártmányokban és színekben kaphatók. Ezért biztosra kell menned, hogy olyat válassz, amelyik illik a fürdőszoba berendezéséhez, és elfér a rendelkezésre álló térben. Mérd le a rendelkezésére álló helyet, és keress olyan egységet, amelyik illeszkedik ezekhez a méretekhez.

Ha falra szerelhető egységet választasz, győződj meg róla, hogy a falfelület elbírja a polcegység súlyát. Győződj meg arról is, hogy a falfelületben vannak csapok az egység megfelelő rögzítéséhez. Ha nincsenek, próbálj meg más, megfelelőbb helyet találni a fali egységnek, vagy nézd meg, hogy egy szabadon álló egység nem lenne-e megfelelőbb!

Kombináld a polcokat a mosdóval és a tükörrel

Nagyobb fürdőszobák esetében megvalósítható lehet, hogy a fürdőszoba polcokat a fürdőszoba mosdójával együtt beépítsd. A rendelkezésre álló helytől és a szükséges tárolóhely mennyiségétől függően egy különálló polc tökéletes módja a fürdőszobai apróságok, például gyertyák, órák, képek stb. tárolására. A fürdőszobai mosdókagylók általában inkább használati tárgyak, és nem a legbiztonságosabb hely a kényes, törékeny tárgyak számára.

A fürdőszobai polcok helyet biztosítanak a fürdőszobában. Egy egyszerű polcrendszer helyet teremthet a csecsebecséknek, további tárolóhelyeket, és eleganciát kölcsönözhet fürdőszobának, hogy feldobja a szürke megjelenést. Ha tehát gyors megoldást keresel arra, hogy megváltoztasd fürdőszobád kialakítását anélkül, hogy több ezer forintot költenél egy felújításra,akkor a fürdőszobai polcok jelentik a megoldást.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.13.0″ global_colors_info=”{}”]Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.
[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″ global_colors_info=”{}”][caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]