Fürdőfelújítási Program 300.000 Ft támogatással

Fürdőszoba támogatás

Álmodja meg Újfürdőszobáját!

Budapesten vagy Pest megyében lakik? Álmodozott már egy olyan fürdőszobáról, amely tökéletesen megfelel az Ön és családja igényeinek? Egy olyan helyről, ahol a nap minden pillanata élvezetessé válik, legyen szó egy frissítő reggeli zuhanyról vagy egy nyugtató esti fürdőről?

Most itt a lehetőség, hogy mindezt megvalósítsa a Fürdőfelújítási Programunkkal, amelynek keretében 300.000 Ft támogatást kaphat tőlünk, mindenféle pályázat és elbírálás nélkül.

Nem kell választania a fürdőfelújítás és a nyaralás között!

Tudjuk, hogy a fürdőszoba felújítása nagy befektetés, de most nem kell kompromisszumot kötnie! A 300 ezer forintos támogatásunkkal lehetősége van arra, hogy ne csak otthonát tegye tökéletessé, hanem mellette akár egy nyaralást is megtervezzen. A támogatásunkkal mindkét álma valóra válhat, így a pihenés és a kényelem egyaránt elérhetővé válik.

Fürdőfelújítási program

Miért válassza a Fürdőfelújítási Programot?

Komplett szolgáltatásunk megkönnyíti az életét, minden lépés könnyed és zökkenőmentes lesz:

  • Tervezés: szakértőink segítenek megtervezni a fürdőszobát, amely tökéletesen illeszkedik az Ön életstílusához és ízléséhez.
  • Kivitelezés: profi csapatunk gondoskodik a minőségi és precíz munkáról, hogy Önnek csak a végeredményt kelljen élveznie.
  • Termékbeszerzés: nem kell külön beszereznie a szükséges anyagokat, mi mindenről gondoskodunk, így Ön időt és energiát spórolhat meg.

Most 300 ezer forint támogatással, csak augusztus 20-ig!

Ha komplett fürdőszoba felújítást és a szükséges termékeket is tőlünk rendeli meg, 300 ezer forint kedvezményt biztosítunk a kivitelezés árából! Ez az egyetlen feltétel aminek meg kell felelnie.

Ez egy szuper lehetőség, hogy egy olyan fürdőszobát kapjon, amely nemcsak szép és funkcionális, hanem valóban az Ön igényeire szabott.

Vevőink értékelése munkánkról

Szilvia K
Szilvia K
2024-05-28
Elkészült a fürdőszobánk. A felméréstől, tervezéstől kezdve a kivitelezési munkálatokon át az utolsó sittes zsák elszállításáig minden időben, a megbeszéltek szerint zajlott. Köszönet a profi csapat minden tagjának! Nagyon kedvesek, rugalmasak segítőkészek, megbízhatóak voltak, minden kívánságunkat teljesítették. A legjobb az egészben, hogy semmire nem volt gondunk, hiszen mindenről az Újfürdő csapata gondoskodott. Mi megálmodtuk, ők megvalósították. Szívből ajánlom mindenkinek.
Nina Ozsahin
Nina Ozsahin
2024-05-23
Professional,friendly,correct,helpful!!! Thank you for this experience
Andrea Sztankó
Andrea Sztankó
2024-05-03
Maximálisan elégedettek vagyunk az elkészült fürdőszobával, az ide vezető útban voltak bukkanók és nehézségek, de a végére mindet sikerült kiküszöbölni valamilyen úton módon. Köszönjük szépen!
Andrásné Dóczy
Andrásné Dóczy
2024-05-02
Kiváló volt a csapat aki nálunk dolgozott és a kivitelezés is. Időre pontosan végeztek a munkával, minden terv szerint történt. Mi itthon vészeltük át ezt a két hetet, így minden folyamatot láttunk. Emiatt Danival, a burkoló sráccal sok időt töltöttünk, hihetetlen munkabírással és precízitással, odafigyeléssel végezte a munkáját. Külön köszönet ezért. András, a művezető is folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot, mindenben segített.A bútorok kiválóak, minden befért, jól pakolhatóak. Nagyon örülünk az új fürdőszobánknak és csak ajánlani tudom az Újfürdő csapatát.
Robi Priszinger
Robi Priszinger
2024-04-19
Köszönjük az elkészült fürdőszobánkat. Korrekt kivitelezés, pontos határidőre kész lett.
Gyula Makray
Gyula Makray
2024-04-19
Színvonalas munka a tervezéstől, a befejezésig. Külön kiemelem a megbeszélt időpontok pontos betartását, a kivitelezés magas minőségét. A céget mindenkinek tudom ajánlani , aki fürdőszobát szeretne felújítani

Az ajánlat csak 2024. augusztus 20-ig érvényes! Eddig kell felvennie velünk a kapcsolatot és elindítani a folyamatot.

Kérjen ajánlatot most, és kezdje el az átalakulást még ma! Töltse ki az alábbi űrlapot, és munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Ne várjon tovább, hozza ki a legtöbbet fürdőszobájából a Fürdőfelújítási Programunkkal!

 

A megnövekedett igények minőségi kiszolgálása érdekében jelenleg csak Budapesten és Pest megyében van kapacitásunk és lehetőségünk megrendelést felvenni.