+36 (1) 443 3580 info@ujfurdo.hu
{

Ön jó fürdőszobát akar...

… mi pedig elégedett és boldog ügyfelet, aki ajánl minket barátainak.

Fürdőszobája felújítását a felméréstől a kivitelezés utolsó lépéséig személyes odafigyeléssel végezzük.

Átlátható és tervezhető felújítás öt lépésben 

Helyszíni felmérés

Felkészült kollégánk pontos méréseket végez a fürdőjében, és egyezteti az elvárásait. 

3D tervezés

Az adatok alapján előre megrajzoljuk, hogy fog kinézni új fürdője, hogy lássa időben.

Részletes ajánlat

Mindenre kiterjedő részletes ajánlatot kap az összes elemről és a kivitelezésről.

Kivitelezés

Az előre leegyeztetett időben elvégezzük a kivitelezést. Minden részfeladatával.

Átadás

Új fürdőszobáját a felújítás végén átadjuk, együtt ellenőrizve a kivitelezés minőségét.

1. lépés

Az oldalunkon történő regisztráció után Kollégánk visszahívja Önt, és a kérdései megválaszolását követően egy Önnek is megfelelő időpontot egyeztetnek a fürdőszoba helyszíni felmérésére kapacitásunk függvényében. Munkatársunk a helyszínen felméri a munkaterületet, fotókat készít a pontos tervezés érdekében a felújítandó helyiségekről, valamint részletesen feljegyzi az Ön kívánságait, pontos elképzeléseit.

|
Miért jó ez nekem?

A pontos, szakmai munkaterület felmérésével elkerülhetem a későbbiekben feleslegesen felmerülő, nem várt költségeket, és egy reális képet kapok a kivitelezéssel járó kiadásokról (nem csak tippeket, becsléseket). A helyszínen kényelmesen, minden részletre kitérően el tudom mondani igényeimet, így nagyobb biztonsággal feltételezhetem, hogy valóban azt kapom, amit szeretnék.

2. lépés

Munkatársunk elkészíti az árajánlatot az Ön igényei alapján a munkáról, és felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozót egyeztessenek szalonunkban, ahol csakis Önnel/Önökkel foglalkozunk. Az időközben felmerülő további kérdéseket megválaszoljuk, pontosan rögzítik a lehetséges kezdés időpontját, hogy Ön is pontosan tudjon tervezni idejével, és a költségekkel. 

|
Miért jó ez nekem?

Nálam jobban senki sincsen tudatában annak, milyen anyagi lehetőségeim vannak a fürdőszobám felújítására. Egy előzetes árajánlat alapján már sokkal könnyebben tudok kalkulálni, meddig is ér az a bizonyos „takaró”…

3. lépés

A korábban már megbeszélt időpontban Kollégánk egy frissítő mellett várja az Újfürdő fürdőszobaszalonban, ahol csakis az Ön rendelkezésére áll. Az előzetes felmérések, és az Ön igényei megismerése után 3D-s látványterv formájában közösen képernyőre viszik a tervezett fürdőszobát, miután szalonunkban kiválasztotta az Önnek tetsző termékeket, szanitereket, bútorokat stb.

|
Miért jó ez nekem?

Mivel én is jelen vagyok a tervezésnél, a saját ízlésemnek megfelelően alakíthatom a terveket. Biztonságban érezhetem magam, mert egy olyan szakmai segítség is velem van, akivel bizonyára csak olyan terv születik majd, ami meg is valósítható, nem csak a képernyőn fest jól; és persze később nem érnek meglepetések…

4. lépés

Közösen véglegesítik a terveket, majd megrendelik a felújításhoz szükséges anyagokat, egyéb termékeket az Ön igényei szerint. Szalonjainkban igyekeztünk olyan termékkínálatot megmutatni a kedves érdeklődőknek, amiből egészen biztosan választani tudnak. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően akár azonnal ki tudjuk Önöket szolgálni, és elvihetőek a termékek. Nálunk nem jellemző a 4-6 hetes várakozási idő.

|
Miért jó ez nekem?

Az egyes fürdőszoba-elemek beszerzését olyan cég végzi, amelyik évente többszáz fürdőszobát újít fel. Így pontosan tudja, hogy melyik termék milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Ráadásul a raktárkészlet miatt nem kell heteket várnom a kivitelezéssel, mert egyetlen dolog hiányzik.

5. lépés

Utolsó lépésként a már leegyeztetett időpontban a kivitelezést végző Csapat felvonul a területen, a megbeszéltek szerint elkezdik a munkát. A felújítás alatt a kivitelezést végző csapat vezetője tartja Önnel/Önökkel a kapcsolatot, kérdései esetén azokra válaszol. Tudjuk, hogy sokszor a számunkra már egyértelmű fázisok egy „kívülállónak” akár rémisztőek is lehetnek, ezért remélve, hogy bizalmát élvezzük, az Újfürdő fürdőszobaszalonok is mindig elérhető az Ön számára. Ügyfél visszajelzések alapján azt mondhatjuk, hogy akár a lakás kulcsát is a kivitelező csapatra bízhatja, természetesen szigorú számadással, és a megbeszélt időpontban egy kész, álomfürdőszobát vehet birtokba.

|
Miért jó ez nekem?

Főként azért lehetek nyugodt, mert mindent személyesen, átláthatóan felügyelhetek. A kiszállítást, a bontási munkálatokat, a sitt elszállítását, a termékek szakszerű felszerelését és a teljes felújítási folyamatokat. El sem tudom képzelni mennyi időt, energiát, akár még pénzt is veszíthetnék azzal, ha mindent nekem kellene összefognom, leszerveznem. És közel sem biztos, hogy a végén olcsóbb lenne ez a „kihívás”..!

r

FONTOS

A kivitelezést végző csapattal felvesszük a kapcsolatot, és a kiszállítás időpontját a munka fázisainak megfelelően összehangoljuk. Igyekszünk javaslatot tenni minden esetben, mikor történjen meg a termékek házhoz szállítása. Ezzel elkerülve azokat a kellemetlenségeket, amikor otthon tétlenül ülve várnia kell a fuvart. Előny továbbá, mivel a kiszállítás a munka elkezdésével nagyjából egy időben történik, nem kell lakásának egyetlen szegletét sem raktárrá alakítania hosszú napokig, a megvásárolt termékek elhelyezése miatt, igyekszünk megkímélni az ezzel járó kellemetlenségektől is. Természetesen amennyiben Ön minden terméket egyszerre szeretne megkapni, úgy ezt a kérését is teljesítjük.

Időpontegyeztetés helyszíni felmérésre