Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/onscreen/ujfurdo.hu/html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Júniusi akció - 10nm burkolat ajándékba
+36 (1) 443 3580 info@ujfurdo.hu

10 nm burkolat ajándékba

Rendelje meg teljes fürdőszobáját és 10 nm első osztályú burkolattal támogatjuk a felújítást. Az ajándék összértéke kb. 100.000 forint.

A fürdőszoba megrendelése 2021. június 30-ig kell megtörténjen a kedvezmény igénybevételéhez.

A promóció más kedvezményünkkel nem vonható össze.

Akciós ajánlat lejár

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kedvezménykód: AJANDEK10NM

Újítsa fel fürdőszobáját állami támogatással!

Előfinanszírozás

Az Otthonfelújítási támogatással a költségek felét, maximum 3 millió forintot lehet elszámolni, de ennél kisebb összeg is kérhető. Anyagköltségre és munkadíjra egyaránt fordítható az összeg fele-fele arányban. Szerződést kell kötni, majd gyűjteni kell a felújítás során a számlákat. Azaz a felújítás költségeit mindenki előzetesen 100%-ban megfinanszírozza. Ehhez igényelhet szabad felhasználású hitelt vagy áruhitelt szükség esetén.

Termékbeszerzés, felújítás

Az Otthonfelújítási támogatás elszámolható mindenre, ami klasszikusan egy otthon felújításánál adódik. Kültéri- és beltéri munkákat is el lehet számolni. Ez lehet például:
fürdőszoba felújítása, közműbekötés, fűtési rendszer, új kazán/bojler beszerzése külső-belső szigetelés, festés-mázolás, asztalos munkák. A megrendelt termékeket Ön átveszi, a felújítást a szakemberek elvégzik, a számlákat 100%-ban kifizeti, amennyiben a teljesítés rendben van.

Elszámolás, visszatérítés

Az összegyűjtött számlákat a munka befejezését követően 60 napon belül kell eljuttatni a Magyar Államkincstárhoz, amelynek 30 napja van arra, hogy elbírálja a támogatást. 5 napon belül kiutalja a támogatási összeget. Tehát 30+5 nap várakozási időre van szükség, hogy a család visszakapja azt a pénz, amelyet befektettek az Otthonfelújítási programba. Ezt egy ellenőrzés követi. A Kormányhivatalok 6 hónapon belül ellenőrzik, ténylegesen megvalósult-e az a felújítás, amelyre a támogatást igénybe vették.

Az ajánlat teljes fürdőszoba vásárlása esetén érvényes. További részletek a szalonban.

Kérek időpontot

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezem az ingyenes felmérésre, amely után részletes ajánlatot kapok.