[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.13.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Rengeteg fürősóval találkozhatunk a boltok polcain, de melyiket érdemes megvenni? Melyik szolgálja az egészségünket és a feltöltődésünket, és melyiket érdemes elkerülni inkább?

Egy hosszú, fárasztó nap után nincs is jobb érzés, mint elmerülni a habok között. A forró fürdő önmagában kiváló módszer arra, hogy lazítsunk, kényeztessük magunkat, de a legjobb hatás kedvéért felturbózhatjuk különböző extrákkal, például fürdősókkal.

Hogyan válasszunk?

Sajnos a kereskedelmi forgalomban lévő fürdősók közül rengeteg tartalmaz különböző szintetikus illat- és festékanyagokat. Igaz, hogy ettől színes és illatos lesz a fürdővizünk, viszont a bőrünknek korántsem tesz jót. Ezek az anyagok ugyanis szárítják a bőrt, és egyeseknél bőrirritációt, valamint allergiás reakciókat is okozhatnak.

Mielőtt fürdősót vásárolunk, mindenképpen ellenőrizzük le a vásárolni kívánt termék összetevőinek listáját. A legjobbat akkor teszünk a bőrünknek, ha kizárólag természetes alapanyagokból készült terméket választunk. Emellett gondoljuk át, hogy pontosan mire vágyunk: csupán egy illatos pihenésre, vagy szeretnénk esetleg enyhíteni valamilyen egészségügyi problémát?

Merev izmokra, reuámra tökéletes

Ha izmaink fáradtak, merevek, akkor érdemes izomlazító hatóanyagokat tartalmazó fürdősót választani. Ilyen például a Tadé Holt-tengeri só, amely az izmokon kívül jó hatással van az immunrendszerünkre is. A reumán, ízületi gyulladásokon is enyhíthet egy forró, gyógynövényes fürdő. Ha a lelkünket ápolnánk inkább, akkor valamilyen nyugtató hatású gyógynövényt tartalmazó fürdőterméket érdemes beszerezni.

Ha csak egy kis otthoni wellnessre vágyunk…

Amennyiben nincs extra igényünk, akkor természetesen nem kell gyógynövényeket tartalmazó fürdősót választanunk, de ebben az esetben is igyekezzünk jó minőségű terméket vásárolni.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.13.0″ global_colors_info=”{}”]Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.
[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″ global_colors_info=”{}”][caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]