Fürdőmegújítás

Fürdőmegújítás aprópénzből, környezetbarátságosan

Nem minden pénz kérdése! Csak majdnem minden… A fürdőszoba felújításra persze rendre így gondolunk elsőként, hogy több százezres, sőt milliós tétel, így aztán gyakran hosszasan halogatjuk is a munkálatokat. Pedig felújítani úgy is lehet, hogy helyben maradnak a régi csempék, nem bontunk, nem fúrunk, nem veszünk új szanitereket, az eredmény mégis látványos.

A fürdőszoba alternatív megújításának kulcsa a kreativitásban és a türelemben rejlik! Ha rászánsz egy kis plusz időt az ötletgyűjtésre a neten, a barátoknál, a használtcikkesnél, akkor az újrahasznosított és újraértelmezett anyagok bevonása nem csak környezetbarát, de stílusos és pénztárcakímélő megoldásokat is hozhat számodra. De nézzük közelebbről, hogy mi mire gondoltunk.

Második Esély a Padló Számára

Néhány sornyi régi parkettából vagy a nagyi ősi bútoraiból kis energiabefektetéssel és újraértelmezéssel például egyedi fakockákat vágathatsz, ami egyedi és meghökkentően elegáns megjelenést kölcsönözhet a fürdőnek. A fakockákat érdemes vízálló bevonattal ellátni, így akár a zuhanyzó padlóján is sokáig remekül mutat majd.

Unalmas Helyett Ultramenő Mosdó

Szeretnél egy új mosdószekrényt a régi, egyhangú helyére, de nem akarsz vagyonokat költeni? Egy régi, patinás állóládát vagy antik tálalót alakíts át mosdóvá. Lehetsz merész, egy festett üvegtől garantáltan minden vendéged szája tátva marad majd.

Felújítás

Törd el a Régit, Alkoss belőle Újat

A csempék újrahasznosítása is izgalmas lehetőségeket rejt magában. Szerezz néhány régi színes csempét, amit még nem használtak fel (vagyis nem ragasztós a hátulja). Ha jól esik, vágd földhöz őket, vagy óvatosan törd apró darabokra. Ez után jön az igazi kaland: alakíts ki velük mozaikot a zuhanyzó falán, vagy dekoráld velük a tükrödet. Parádés lesz az eredmény.

Kád, ami Régi Kedves Történeteket Mesél

Új kádat venni tényleg drága mulatság, pláne, ha valami egyedit szeretnél. Különlegességben azonban akkor sem lesz hiány, ha rászánod magad egy kis vadászatra a jófogáson, vagy egy használt cikkesnél. Egy régi öntöttvas kád vagy fémvázas mosdókagyló új életet kap, ha lefested. Vannak kifejezetten kádfelújításhoz használatos festékek! Válaszd ki a kedvenc színedet, és hajrá. Ne feledd, a fürdőszobád fénypontja lesz a kád.

Fa és Beton Harmóniája

Kombinálhatod a természetes fa elemeket a modern betonnal. Egy fa polc a betonfalhoz vagy egy fa keret a tükör körül megteremti a tökéletes harmóniát a rusztikus és ipari stílus között is. Az ötleteknek csak a fantáziád szab határt. Láttunk mi már fodrászatban sámliból készült hajszárító tartót is. Zseniálisan mutatott.

Textilcsodák a Falon

Régi kötények, selyemkendők vagy akár megunt ruhadarabok is új életet kaphatnak, ha felhasználod őket egyedi faldekorációként. Rögzítsd őket keretekben vagy feszítsd ki vászonra, így egyedi és emlékezetes falat hozhatsz létre.

Büszkén Mesélsz majd

Ez még nem minden, de kezdésként reméljük hasznos számodra, és már látod, hogy az újrahasznosított és újraértelmezett anyagok bevonása a fürdőszoba-felújításba nem csak környezetbarát döntés, de lehetőség arra is, hogy saját egyedi stílusod létrehozd.

Ezek a kreatív és költséghatékony megoldások garantáltan felfrissítik a fürdőszobádat. Vendégeid ámulva nézik majd a végeredményt, te pedig büszkén mesélhetsz, mit honnan szereztél be.

Bontsd le a hagyományos határokat, és hozz létre valami igazán páratlant a fürdőszobádban.

Merj álmodni és alkotni!

Ha ehhez szakmai segítségre van szükséged, ránk akkor is számíthatsz:

KAPCSOLAT