A fürdőszoba felújítása általában 2-4 hétig tart, de a pontos menetrend függ a munkamennyiségtől. A kádcső és a WC-ülőke cseréje során a legfontosabb, hogy a szerelési követelményeknek megfelelő, megfelelő minőségű és ellenálló anyagokat válasszunk. A kádcsők és WC-ülőkek általában acélból, PVC-ből vagy műanyagból készülnek. Megfelelő szaktudással és odafigyeléssel, biztosítva a megfelelő anyagok és technológiák alkalmazását, biztosíthatjuk a felújítás sikeres és tartós eredményét.

A fürdőszoba felújítása általában három hét alatt elvégezhető. Az első napot a tervezés és a szükséges anyagok beszerzése foglalja magába, amikor is meg kell határozni a felújítás mértékét. A második napot a szobában lévő régi dolgok eltávolítására és az új dolgok beépítésére fordítjuk. A harmadik napot a kisebb dolgok, például tükrök, zuhanyfejek és fürdőszekrények felszerelésére fordítjuk. A felújítás munkálatai az utolsó napra esnek, amikor is a szoba tisztítása, a festés és a padlóburkolatok felszerelése foglalja magába.

A kádcső és WC-ülőke cseréje során kiemelt figyelmet kell fordítani a csatlakozásokra. Minden csatlakozásnak szorosan illeszkednie kell a másik csatlakozáshoz, hogy megakadályozzák a vízszivárgást. A csavarokra is különös figyelmet kell fordítani, hogy megakadályozzák a szivárgást. Az új darabokat mindig azzal a típussal kell cserélni, amelyet az előző darabok váltottak ki, hogy biztosítsák a megfelelő illeszkedést.

A kádcső és WC-ülőke általában fémből vagy műanyagból készült. A fém típusok általában acélból vagy rézből készülnek, amelyek megbízhatóak és tartósak, de könnyen korrózióra hajlamosak. A műanyag típusok általában polikarbonátból vagy ABS-ből készülnek, amelyek ellenállóak a korrózióval szemben, de könnyebben megsérülhetnek. Amikor választasz egyet, akkor tartsd szem előtt a szobád stílusát és a költségvetésedet.

Újítsa fel fürdőszobáját Ön is! Kérjen időpontot!

Előzze meg a folyamatos áremelkedést, és kérjen mielőbb időpontot kollégáinktól teljeskörű felmérésre, és ajándékba kapja a 3D tervezést!

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]