[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

A fekete szín soha nem megy ki a divatból, sőt 2021-ben a fürdőszobákat is meghódítja! Megmutatjuk most nektek, hogy hogyan tudnátok beépíteni ezt a színt a saját fürdőszobátokba, anélkül, hogy túl komor, sötét hatást keltene.

1.Fekete keretes zuhanyzók és -szekrények

Az elmúlt évek nagy fürdőszobai trendje közül a fekete keretes zuhanyzók hatalmas népszerűségnek örvendtek, rengeteg stílusban alakítottak ki ilyen zuhanyzókat. Az indusztriális megjelenés jegyében sokféle módon lehet fekete zuhanykereteket használni, a gyors és egyszerű kiegészítéstől a teljes átalakításig.

2.Fekete csapok

Az évek során sok háztulajdonos a klasszikus króm helyett merész és gyönyörű rézárukat választott. Míg az arany, a sárgaréz és a rózsaarany továbbra is népszerű az új metál felületek, a fekete csapok és zuhanyzók egy teljesen új világot nyitnak meg a fürdőszobaátalakítás számára.
Azonban a fekete csapoknak nem kell feltétlenül a modern stílus jegyeit viselniük. Rengeteg hagyományos stílusú csap kapható fekete színben. Fontos azt is szem előtt tartani, hogy ezek a darabok nem minden fürdőszobába alkalmasak, hiszen a felületük hamar sérülhet, ha nem figyelünk oda rá.

3.Fekete kádak

Az egyik legnyilvánvalóbb dolog, amelyet túl gyakran figyelmen kívül hagynak, maga a fürdőszoba középpontja: a kád. Miért választanál egy sima, fehér kádat, amikor feldobhatod az egész helyiség megjelenését egy különleges fekete darabbal?

4.Fekete bútorok

A teljesen fekete bútorok nem túl népszerűek (a fehér és a szürke általában a választott szín), hiszen szűkítik és sötétítik a teret. De ha egy-egy fekete darabbal töröd meg az egységes fehér színvilágot, tökéletes hatást érhetsz el anélkül, hogy a fürdőszobád kisebbnek tűnne.

5.Fekete mosdókagylók

Sokan úgy döntenek, hogy a fekete színt egy fekete csap felszerelésével csempészik be a fürdőszobájukba, azonban az egész folyamatot meg lehet fordítani úgy, hogy egy sötét mosdókagylót választunk króm csapokkal. Vagy ha mégis ragaszkodsz a világosabb színű mosdókagylókhoz, akkor helyezd őket egy fekete pultra!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]