[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.2″][et_pb_row _builder_version=”4.3.2″][et_pb_column _builder_version=”4.3.2″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.2″ hover_enabled=”0″]

Ha fürdőszobát szeretne átalakítani, akkor nagyon sok mindent figyelembe kell vennie. Kád vagy zuhanyzó legyen, mekkora, hol helyezkedjen el, milyen stílusú és formájú legyen és hasonlók. Ahhoz, hogy a hely adottságaihoz képest a legjobbat tudja kihozni érdemes pár dolgot figyelembe vennie.

Zuhany

A legfontosabb, hogy zuhanyt vagy kádat szeretne. Ha a zuhany mellett dönt, akkor is fontos a méret, illetve, hogy milyen könnyen tisztítható. A legjobb az üveg vagy valamilyen bevont műanyag, amit könnyen le lehet akár egy ruhával is törölni. Emellett a zuhanytálca kialakítására kell még nagy gondot fordítani, ami lehet padlóval egy szintbe épített, ami akadálymentessé és kényelmesebbé teszi a fürdőszobát, azonban ehhez rendelkezni kell egy bizonyos beépítési mélységgel is.

Fürdőkád

A fürdőkádunk nagyon sokféle lehet, sarok- vagy hosszúkás, fal melletti vagy szabadon álló. Ahhoz hogy kényelmesen elférjünk benne, a méret kiválasztásánál gondoljuk át, hogy mekkora emberek, illetve egy vagy két személy fogja használja majd. Ha ez mind megvan, akkor már csak a burkolatot és a csaptelepet kell kiválasztani, ami lehet a kád peremére rögzített vagy falra szerelt, illetve egykaros, vagy kétgombos. Természetesen mindegyiknek megvan a maga előnye, és hogy milyen elrendezésben a leghatékonyabb.

Mosdó

A mosdónál nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy hányan fogják használni, hisz minél többen annál jobb, ha dupla vagy legalább nagyméretű mosdót választ az ember. Ezenkívül fontos a megfelelő pakolófelületről és szekrényekről is gondoskodni, hogy ne csak kényelmes, hanem esztétikus is legyen a helyiség.

WC

A WC lehet falra szerelt vagy külön álló, de a lényeg, hogy megfelelő magasságú legyen, ezért mindenképpen üljön rá, próbálja ki mielőtt megvenné az adott terméket. A higiéniai szempontok miatt érdemes könnyen ápolható és tisztítható terméket választani, olyat, amelynek sima a felülete és nincsenek nehezen elérhető kis részei sem. Akár mosdót, kádat vagy WC-t szeretne venni, a lényeg, hogy Önnek tetsző és az Ön számára kényelmes megoldást keressen és válasszon, hisz ma már mindenre van megoldás. Mi segítünk. Terveztessen 3D-ben, hogy ne követhessen el hibákat!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]