[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.14.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

A reggeli rutinok szuper fontosak lettek, mivel meghatározhatják az egész nap lendületét. Sokan támogatják a reggeli rutinban a naplóírást, a testmozgást és a meditációt. Mindez nagyszerű, de az első dolog, ahogy a legtöbben indítják a reggelt, az az, hogy elmennek a mosdóba majd a fürdőszobába, hogy rendbe szedjék magukat.

Egy ilyen kis helyiségben és szűk időkeretben azonban sok varázslat történhet . Megmutatunk nektek egy sor apró és egyszerű gyakorlatot, amelyek ezt a tizenöt percet a nap egyik kedvenc időszakává teszi.

1. Víz

Egy nagy üveg vizet helyezz jól látható helyre, és első dolgod legyen az egészet meginni. Nagyon fontos a hidratáltság, de a napi tevékenység közben könnyű megfeledkezni erről. Ennek a tevékenységnek mentálisan is jó hatásai vannak, hiszen alig kezdődött el a nap, te máris tettél valamit magadért.

2. Tervek

Amikor fogat mosol, gondolj egy dologra, amit ma szeretnél befejezni, megszerezni vagy megtanulni. Sokan támogatják a naplózást, amikor leírod a terveidet és mindent, amit aznapra tervezel. Azonban ébredés után egy egyszerű dologra való összpontosítás a leghatékonyabb.

3. Zene

Zuhanyzás közben tedd be valamelyik kedvenc zeneszámod. A modern technológia rengeteg lehetőséggel vértezett fel minket arra, hogy fürdés közben zenét hallgassunk. Legyen szó vízálló fejhallgatóról vagy Bluetooth hangszóróról, szánj 5 percet arra, hogy kedvenc zenédet hallgasd. A zene meghatározza és fokozza a hangulatodat a nap hátralévő részére.

4. Nyújtás

Nyújtsd ki az arcodat néhány egyszerű arcjóga mozdulattal. Lehet, hogy furcsán fogsz kinézni, de fontos, mert ezzel vért juttatsz az arcodba, ami felébreszt és még a ráncokat is csökkenti. Amíg arra vársz, hogy a zuhany vize felforrósodjon, mozogj egy kicsit, nyújtsd a karodat a magasba, fordulj ide-oda. Nem kell bonyolultnak lennie ahhoz, hogy hatékony legyen. Emlékeztesd a testedet, hogy élsz és szeretsz mozogni.

5. Hideg víz

A legtöbb ember nem akar hideg vízben zuhanyozni, mert kényelmetlen, de íme egy gyors trükk. Zuhanyozz forró vízzel, de a végén nyisd meg a hideget, lépj el, locsolj egy kis hideg vizet a karodra és a fejedre, majd ha úgy érzed, hogy van hozzá kedved, állj a víz alá, még ha csak 10 másodpercig is. A hideg víz megnyitja az érrendszert, kitágítja az ereket, így fokozza a vérkeringést. Felébreszt, és csodálatos érzéssel tölti el az embert.

6. Takarítás

Minden reggel találunk valamit, amivel kitakaríthatjuk a mosdót, ami kevesebb mint egy percet vesz igénybe. Takarítsd le a mosdót, mosd le a tükröt, dobj ki néhány régi borotvát. Így, amikor eljön a mosdótakarítás ideje, sokkal könnyebben megoldható feladat lesz, mert nem hagytad, hogy az apróságok felhalmozódjanak. Ráadásul alig tértél magadhoz, máris valami produktív dolgot tettél és ez jó érzés.

7. Törölköző

A pamut törölközőket nagyon gyakran kell mosni, különben elkezdenek büdösödni, ezért érdemes kendertörölközőre váltani. A kender egy erősebb, kényelmesebb és fenntarthatóbb anyag, ami nem kerül sokkal többe, mint a pamut.

8. Szappan

Válts kasztíliai szappanra! Évszázadok óta használják, mint a legtermészetesebb és legerősebb tisztítószert. Nincsenek benne veszélyes vegyi anyagok vagy erős illatanyagok, amelyek irritálnák a bőrödet. 100%-ban természetes olajokból készül, nagy üvegben, megfizethető áron kapható, és egyszerűen jobb érzés.

9. Idézetek

Legyen egy könyved vagy egy jó weboldalad tele jó idézetekkel. Olyanokkal, amelyek inspirálnak, felpörgetik az agyat. Semmi túl hosszú, sűrű vagy lehangoló. Csak egy egyszerű egysoros, ami pozitív üzenetet közvetít.

10. Utolsó ellenőrzés

Nézz magadra a tükörben egy percig. Hogy nézel ki? Hogy érzed magad? Csinálj egy gyors ellenőrzést, mielőtt elindulsz!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.13.0″ global_colors_info=”{}”]Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.
[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″ global_colors_info=”{}”][caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]