[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.5″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Ha belépsz egy lakberendezési üzletbe, nehéz lehet kiválasztani, hogy melyik csempe a legjobb, annyi lehetőség közül tudsz választani. Segítünk neked a döntésben, hogy a legjobb csempét válaszd fürdőszobádba. Íme néhány ötlet:

1. Fa hatású csempe

Régen szinte el sem tudtuk képzelni, hogy a fürdőszobában fapadló legyen, hiszen a fa és a fürdőszobában lévő nedvesség esküdt ellenségek. Azonban van lehetőség arra, hogy parkettás megjelenést kölcsönözz fürdőszobádnak. A fa hatású csempék karcállóak, vízállóak és megfizethetőek és ami a legfontosabb, gyönyörű megjelenést kölcsönöznek kicsi fürdőszobádnak.

2. Virágmintás csempe

Ha valami feltűnőbb csempét szeretnél, de nem akarod, hogy a kicsi fürdőszobád még kisebbnek és zsúfoltnak tűnjön, akkor a virágmintás csempe a tökéletes választás számodra. Az egyébként unalmas fürdőszobát nagyon feldobják és kellemes hangulatot teremtenek ezek a típusú csempék.

3. Színes csempe

Ha csempét választasz a fürdőszobába, nem muszáj csak egy színhez ragaszkodnod. Válassz ki egy élénk színt, amit szeretsz, majd egy hozzá illő semlegesebb árnyalatot. Ezzel a módszerrel nem szűkíted a teret, mégis valami különlegességet csempészel bele.

4. 3D csempe

Nem minden csempe készül egyformán. A texturált csempe egyedi és divatos hangulatot kölcsönöz kis fürdőszobádnak, azonban figyelj arra, hogy melyik falfelületre helyezed el, nehogy optikai csalódáshoz vezessen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]